Care sunt ingredientele unei întâlniri reuşite cu prietenii? Grătarul suculent, însoţit de o salată fresh, alături de French fries crocanţi şi, bineînţeles, cât mai multe cocktails. Pentru fiecare dintre acestea, Tefal are aparatul potrivit. Tot ce mai trebuie să faceţi e să asezonaţi cu voie bună şi inside jokes, după gust!

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Ce ziceţi de o seară cu tematică britanică? Fish & chips şi Bloody Mary vor face cu siguranţă deliciul invitaţilor. Pentru o gustare echilibrată caloric, vă recomandăm să pregătiţi peştele pe grătar sau la friteuză.

Grătarul electric inteligent şi practic Plancha des Saveurs de la Tefal este echivalentul modern al grătarului clasic, adaptat pentru petrecerile de apartament. Datorită termostatului său reglabil, puteţi găti toate tipurile de ingrediente precum carne, peşte, ouă şi legume. Plita dispune de tehnologia exclusivă Thermo-Spot™, ce indică momentul când aparatul a atins temperatura ideală pentru gătit. Cu Plancha des Saveurs puteţi pregăti mai multe ingrediente în acelaşi timp, fără să folosiţi niciun strop de grăsime.  

Preparatele crocante la exterior şi moi la interior sunt specialitatea aparatului ActiFry Express. Datorită tehnologiei inovatoare Actifry, puteţi pregăti rapid cartofi prăjiţi, dar şi peşte, carne şi chiar deserturi.

Pentru salată aveţi nevoie de răzătoarea electrică Fresh Express +. Cele cinci conuri integrate vă permit să răzuiţi, să feliaţi, să tocaţi sau să tăiaţi în forme ondulate legumele, fructele şi  caşcavalul direct pe farfurie. Conurile au culori diferite pentru a vă ajuta să îl alegeţi dintr-o privire exact pe cel de care aveţi nevoie, adăugând în acelaşi timp o pată de culoare în bucătărie. Fresh Express + are un tub de alimentare încăpător, ceea ce înseamnă că nu trebuie să tăiaţi legumele în prealabil. În plus, aparatul are un design compact, cu spaţiu de depozitare integrat.  

Pentru a prepara Bloody Mary, dar şi alte cocktails sau smoothies, puteţi folosi cu încredere blenderul BlendForce Glass Tripl'ax. Tehnologia Tripl’Ax combină 6 lame din inox cu 3 acţiuni complementare pentru a obţine rezultate perfecte de amestecare. Modelul BL313A vine cu două accesorii, o mini-râşniţă şi un mini-tocător, pentru a vă ajuta să obţineţi texturi şi arome ameţitoare. 

E timpul să înceapă petrecerea!

 

Despre Tefal®:

Tefal, ingeniozitate acasa

De peste 60 de ani, Tefal vine în întâmpinarea consumatorilor cu produse ingenioase care oferă un gătit echilibrat şi sănătos, cu rezultate garantate. De la vase de gătit, la aparate electrice şi de călcat, Tefal oferă soluţii inovatoare, conviviale, care oferă plăcerea de a le utiliza în fiecare zi.

Pentru mai multe informaţii, vă rugăm să vizitaţi www.tefal.ro.

 

 

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.