În luna decembrie, Spy-Shop deruleaza campania “Fii în siguranţă, Moşul te supraveghează” ce propune idei inedite de cadouri pentru bradul de Crăciun şi discounturi începând de la 15%.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Siguranta casei poate fi un cadou special ce il poti oferi, in aceasta iarna familiei sau prietenilor, cu ajutorul  campaniei de reduceri Spy-Shop. Discounturi incepand de la 15% sunt aplicate unei game largi de produse: sistemele de alarma wireless smart, camera de supraveghere wireless smart, microfoane si camera ascunse, reportofoane, echipamente antispionaj, binocluri, lunete, microscoape, echipamente nightvision, camere pentru sportivi si camere auto. Campania se desfasoara pana la 31 Decembrie, in limita stocului disponibil.

De multe ori, siguranta casei este luata serios in seama abia dupa experienta unui eveniment neplacut. Spy-Shop militeaza pentru o constientizare a publicului privind rolul important de preventie, mai ales ca tehnologia de supraveghere a devenit atat de accesibila, usor de instalat si usor de utilizat si folosit chiar de la distanta, prin Internet. Cu doar cateva sute de lei iti poti achizitiona o camera performanta de supraveghere IP ce te ajuta sa stii in orice moment daca totul este asa cum ai lasat acasa.

Preturile extrem de atractive de pe site-ul spy-shop.ro sunt acum mai mici, gratie unor discounturi de peste 15% aplicate unei game largi de produse de supraveghere si sisteme de siguranta. 

In promotie sunt incluse si alte gadgeturi, cadouri perfecte pentru pasionatii de sport si drumetii in aer liber, dar nu numai. Este vorba de binocluri de zi sau binocluri night vision, lunete, camere video de vanatoare, camere cu termoviziune, lanterne led pentru cap sau ceasuri cu camere video HD. Sunt o multime de produse inedite si o multime de idei pentru cadourile de sub brad.

Comenzile facute pe spy-shop.ro se bucura de transport gratuit, pentru valori de peste 1000 de lei si drept de retur de 30 de zile. Orice client al acestui magazin online are si sprijinul unei echipe tehnice extrem de bine instruite ce poate raspunde oricarei intrebari, fie pentru alegerea unui anumit produs din oferta, fie pentru instalare sau suport tehnic.

Spy-Shop isi invita clientii sa beneficieze, pana la 31 Decembrie de preturile speciale pregatite, evident, impreuna cu Mosul.

Alex Jivan, Marketing Manager: 0356453007

 

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.