Serios afectat de contextul actual traversat, un brand din industria Horeca- Glamour Restro Cafe, se diferentiaza in plina pandemia printr-o actiune de CSR realizata recent. Mai exact, brandul a oferit un pranz cald personalului medical al Insititutului Cantacuzino, aflat in linia intai de lupta impotriva Sars 2 COVID-19. In cadrul Insitutului Cantacuzino se prelucreaza in medie 350 de teste zilnic iar programul de lucru a fost modificat inca din primul lockdown, pentru ca mai multi specialisti sa poata prelucra probele recoltate de la pacientii suspecti de infectia cu noul coronavirus.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Desi nu este o noutate ca angajatii si proprietarii din aceasta industrie au fost cei mai afectati din cauza pandemiei create de noul coronavirus si vanzarile au scazut drastic,  inca o data ne este dovedit faptul ca empatia si valorile care ne unesc, o sa ne ajute sa depasim aceste momente de grea incercare, declara managerul Glamour Restro Cafe- doamna Andreea Scurtu”, in incercarea de a face un apel la solidaritate si responsabilitate civica.

Potrivit Asociatiei Patronale a Hotelurilor si Restaurantelor din Romania (HORA), cifra de afaceri din industria hoteliera si a serviciilor alimentare a scazut cu 70% fata de anul trecut, iar peste 40% dintre operatori si-au suspendat/incheiat activitatea, ca urmare a pandemiei si a masurilor drastice impuse de autoritati.

Pentru a depasi aceste momente si pentru a supravietui, brandurile sunt fortate sa gaseasca noi metode de comunicare cu clientii sau sa se reinventeze. Insa, intotdeuna, serviciile de calitate si preparatele gustoase, vor reusi sa cucereasca prin autentitcitate si savoare.

„Incercam sa venim in intampinarea tuturor clientilor si incepand din iunie 2020 -de cand am deschis, am avut integrat serviciul de delivery, care functioneaza atat prin comanda direct in restaurant si delivery cu flota personala cat si prin intermediul partenerilor nostri: Glovo si Tazz. Avem terasa acoperita si incalzita in cadrul locatiei din Baneasa si diverse campanii si oferte care reusesc sa satisfaca nevoia celor mai exigenti clienti.

Pe cei care nu ne-au incercat inca preparatele, ii invitam la locatia noastra din Baneasa- soseaua Bucuresti Ploiesti nr 36-40, sau sa comande pranzul de la noi, fie pentru acasa sau birou.

Ii asiguram pe cei care doresc sa ne treaca pragul, ca sunt implementate toate masurile de igienă, sanitare, de distanţare socială şi control privind răspândirea infecţiilor cu noul coronavirus, conform reglementarilor in vigoare. Mai mult de atat, intreg personalul nostru este testat cu test de depistare rapida de tip Antigen, pentru a limita raspandirea virusului si pentru ca ne pasa de sanatatea angajatilor si a familiilor acestora.” declara managerul Glamour Restro Cafe.

Pentru mai multe informatii, puteti accesa : www.glamourrestro.ro sau sa ne vizitati pagina de FB sau Instagram.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.