Noul portofoliu puternic de gaming vine cu un design revoluţionar şi o performanţă de top destinată celor care vor să domine competiţia.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Bucureşti, 8 Iunie, 2017 – HP Inc. duce gaming-ul la un alt nivel odată cu lansarea unui nou portofoliu, foarte cuprinzător, de produse de gaming OMEN by HP. Cu un design redefinit şi cu o tehnologie îmbunătăţită, noua gamă oferă pasionaţilor de e-sports şi gamerilor competitivi tehnica necesară pentru a performa la cel mai înalt nivel. Fiecare centimetru, interior şi exterior, al noilor PC-uri OMEN, monitoare şi accesorii, vine echipat cu caracteristici special gândite pentru a veni în întâmpinarea nevoilor gamerilor din toată lumea.

Cele mai importante noutăţi:

•Desktop-ul OMEN X Compact este proiectat într-un format adaptabil : se poate conecta rapid la o staţie de docare pentru folosirea în mod desktop tradiţional sau se poate folosi împreună cu un rucsac special pentru a crea o experienţă unică de Realitate Virtuală în orice cameră! Este echipat cu o placă video GPU de la NVIDIA® care suportă overclock din fabrică.

•Prin extinderea gamei de accesorii special pentru gaming cu o nouă tastatură mecanică, un mouse cu greutate customizabilă, căşti căptuşite pentru a reduce zgomotul de fundal şi mousepad cu un design special care oferă precizie, HP acordă atenţie fiecărui aspect al experienţei de gaming.

•Noul desktop OMEN oferă tehnică termală avansată, un design modern şi puternic, utilizatorii având acces la componente standard pentru a putea îmbunătăţi sistemul cu usurinţă în viitor. Pentru a completa portofoliul PC-urilor OMEN, HP le aduce gamerilor noile laptop-uri OMEN 15 şi OMEN 17, echipate cu cea mai nouă şi performantă tehnologie în materie de grafică, de la NVIDIA®, monitoare de mare rezoluţie cu tehnologia opţională G-Sync™ pentru rate de refresh bune şi posibilitatea de a accesa şi schimba uşor şi rapid componentele interne.

“OMEN by HP este unul dintre brandurile de gaming care se dezvoltă cel mai rapid” a declarat Anne-Sophie Hadberg, head of consumer personal systems EMEA, HP Inc. “Gamerii şi pasionaţii de e-sports vor cele mai cool, cele mai puternice şi inovatoare produse existente pe piaţă cu un design de invidiat. Cu reinventarea întregului portofoliu OMEN – de la design, carcasă, tehnică şi performanţă – îi ajutăm să concureze la cel mai înalt nivel.”

Noul portofoliu de gaming OMEN oferă performanţă de Top pentru a DOMINA JOCUL

Desktopul Compact OMEN X by HP – Adaptabilitate, Flexibilitate, Mobilitate şi Performanţă Puternică

OMEN X by HP Compact Desktop este construit cu un focus clar pe oferirea unor configuraţii hardware de top într-o carcasă mica şi portabilă. Noul produs din portofoliul OMEN X, al cărui concept a fost lansat anul trecut, a fost îmbunătăţit în urma feedback-ului gamerilor şi dezvoltatorilor de VR (Realitate Virtuală). Elementele cheie ale OMEN X VR Backpack PC au permis companiei să dezolte un design incredibil de bine gândit cu accesorii care duc la un alt nivel modul în care gamerii pot interacţiona cu hardware-ul. HP a construit Desktop-ul Compact OMEN X cu cele mai performante elemente disponibile pe piaţă, lansând astfel un sistem uşor de transportat şi adaptabil, perfect pentru pasionatii de e-sports şi pentru iubitorii de experienţe de Realitate Virtuală.

•Placa NVIDIA® GeForce® GTX 1080 oferă puterea necesară pentru jocuri în rezoluţii 4K3 sau pentru experienţă de Realitate Virtuală fără cusur, utilizatorii având posibilitatea de overclock oficial.

•Tehnica avansată în privinţa capacităţii termice şi electrice oferă spaţiu suplimentar pentru posibilităţi de overclocking CPU8 Disponibil cu Intel® Core™ i7 de generaţia a 7-a cu posibilitate de overclock.

•Softul OMEN Command Center reduce latenţa sistemului, oferindu-le gamerilor un control mai mare asupra traficului de reţea şi poate suporta simultant mai multe stream-uri; traficul de gaming poate fi îndreptat către conexiunea Ethernet în timp ce actualizările din background sau download rulează pe conexiunea Wi-Fi9.

•Căştile DTS: suport X® pentru sunet integrat în momentul folosirii căştilor6 , îmbunăţăţind jocurile şi experienţa VR la 360 grade.

Desktopul Compact OMEN X de asemenea duce gamerii la un nivel de imersiune incredibil prin ultima tehnologie de hardware. Cel mai nou desktop care poartă cu mândrie denumirea OMEN X este construit pentru a oferi experienţa supremă de gaming şi Realitate Virtuală. Rucsacul VR inclus în Desktop-ul Compact OMEN X oferă posibilitatea de mişcare liberă oferind o experienţă cu adevărat profundă, nealterată.

•Capabilităţile de andocare le permit jucătorilor să docheze foarte simplu OMEN X pentru a se conecta instant la gama lor preferată de accesorii de gaming fără să îşi facă griji în privinţa multiplelor cabluri.

•Bateriile externe permit sesiuni extinse de Realitate Virtuală fără închiderea PC-urilor, astfel încât jucătorii nu trebuie să aştepte deloc. HP include patru baterii şi o staţie de încărcare astfel încât utilizatorii să poată încărca 2 baterii cu ajutorul echipamentului suplimentar fără să fie nevoie să scoată carcasa. Schimbarea bateriilor se poate face fără oprirea echipamentului sau întreruperea jocului.

•Plasarea strategică a sistemului de răcire intern şi cadrul unghiular plat poziţionează partea superioară a PC-ului şi orificiile de ventilaţie departe de utilizatori, pentru a reduce transferul de căldură înspre utilizator.

•Rucsacul detaşabil include cabluri scurtate pentru a-i ţine pe jucători concentraţi, fără să îşi facă griji în privinţa cablurilor lungi în timp ce cablurile de siguranţă şi curele ţin casca VR în siguranţă, la locul ei.

OMEN by HP Accelerator – Profesionist ziua, Gamer noaptea

OMEN by HP Accelerator este un device ce aduce gamingul pe orice PC. OMEN Accelerator poate transforma un PC obişnuit, cu Thunderbolt 3, fără capabilităţi hardware pentru jocuri complexe, într-un puternic PC de gaming, cara să facă faţă cu succes oricărui joc. OMEN Accelerator livrează flexibilitate şi posibilitatea de a lucra pe PC în timpul zilei şi de a-l transforma în echipament pentru un gamer pe timp de noapte.

•Oferă posibilitatea de a instala un card NVIDIA® sau AMD de top

•Configurabil cu 2.5” 1TB HDD sau 256GB SSD10 (achiziţionate separat).

•Se livrează cu o sursă de 500 W, suficientă pentru orice placă video de top.

•Certificat Thunderbolt pentru a asigura compatibilitatea cu o gamă largă de PC-uri HP.

•Conectarea la PC se face cu un singur cablu, prin care se transfera date şi se poate încărca laptop-ul în acelaşi timp (maxim 60W). Prin acelaşi cablu se oferă conectarea accesoriilor opţionale – mouse, tastatură, reţea, monitor.Acces facil la carcasă pentru schimbare uşoară a cardurilor grafice, hard drive-urilor sau a SSD-urilor cu efort minim.

•Selecţie generoasă de porturi USB incluzând 4 USB-uri de tip A 3.0 şi 1 USB de tipul 3.1 C™ şi RJ-45.

Desktopurile OMEN by HP– Echipamentul de luptă care oferă performanţă în gaming

Cel mai nou computer OMEN by HP Desktop este realizat pentru o performanţă de gamer adevărată cu caracteristici care intensifică funcţionalitatea şi aplicabilitatea. Produsele OMEN X au hardware-uri performante menite să ofere super inovatii în categoria de gaming. Desktop-ul OMEN amplifică caracteristici importante de la Desktopul OMEN X pentru a le oferi gamerilor o experienţă inedită. Rezultatul este noul tower de la OMEN care oferă posibilitatea unor noi combinaţii de hardware, incluzând upgradări uşoare datorită capacităţii HP de a folosi componente standard din industrie şi de a le oferi gamerilor posibilitatea a folosi la maximum limitele sistemului.

•Performanţă grafică de excepţie datorită plăcii duale NVIDIA® GeForce® GTX 1080 Ti (SLI) sau placa duală AMD Radeon™ RX 580 (Crossfire) pentru grafică puternică pentru cele mai pretenţioase jocuri, la setări şi rezoluţii mai mari de 1080 p2

•Echipate cu a şaptea generaţie de procesoare Intel® Core™ i5/i7 CPUs4 cu opţiuni nelimitate de overclocking sau cu AMD Ryzen™ CPUs pentru putere mare de overclocking pentru a suporta jocurilor MMG sau cu multi-tasking.

•Sistem de racire cu ventilatoare pe toată suprafaţa, optional pe baza de lichid, pentru o disiparea mai eficientă a căldurii şi un spaţiu termal adecvat pentru overclocking8.

•Capacitatea de stocare10 opţională PCIe SSD sau SSD+HDD pentru responsivitate rapidăSoftul OMEN Command Center cu Overclocking8 pentru îmbunătăţirea instant a performanţei CPU, maximizarea utilizării reţelei prin rezervarea conexiunii Ethernet doar pentru jocuri şi mutarea restului de comunicaţii pe reţeaua wireless.

Laptopurile OMEN de la HP – Design realizat pe baza unei tehnologii de vârf, inspirat din aviaţie şi interiorul staţiilor spaţiale

Versiunile din 2017 ale laptopurilor OMEN HP 15 şi OMEN HP 17 au fost complet regândite pentru a oferi un design adaptat pasionaţilor de jocuri, cu mai multe capabilităţi, mai multe porturi şi o compatibilitate VR extinsă. Rezultatul: un PC performant susţinut de capabilităţi de gaming ce vin în întâmpinarea celor mai exigente cerinţe ale gamer-ilor în materie de jocuri disponibile pe piaţă. Laptopul OMEN 15 este disponibil într-o gamă variată de opţiuni destinate performanţei maxime, optimizării experienţei de gaming, îmbunătăţirii gameplay-ului şi limitării influenţelor externe asupra atmosferei de joc. OMEN 17 include cea mai rapidă tehnologie disponibilă în prezent, pentru a le asigura pasionaţilor de jocuri experienţe de înaltă calitate în ceea ce priveşte nivelul ridicat al frame-rates din cadrul jocurilor premium, opţiuni menite să ofere performanţe de top în toate aspectele de gaming.

•Unităţi de procesare grafică performante disponibile pe OMEN 15, până la NVIDIA® GeForce® GTX 1060 cu design Max Q a căror putere grafică permite rularea jocurilor la 1080p şi mai sus. OMEN 17 poate fi configurat până la NVIDIA® GeForce® GTX 1070 pentru o putere grafică ce permite rularea jocurilor la 1440p sau mai sus.

•Procesoare Intel® Core™-i Quad Core de generaţia a 7-a care permit rularea unor jocuri complexe în modul multiplayer, performanţe multi-tasking extinse sau rularea ultimelor titluri din domeniul jocurilor sportive ce solicită procesorului atingerea a mai mult de 100 FPS.

•Performanţe înalte în ceea ce priveşte răcirea dispozitivelor OMEN, prin intermediul unor sisteme complexe de ventilare şi de eliminare a aerului cald, ceea ce le permite acestora funcţionarea impecabilă pe timpul unor sesiuni de gaming complexe.

•Experienţa de joc cu castile DTS Headphone:X® la 360 de grade, sunet surround captivant cu orice tip de căşti, sau folosirea pur şi simplu a difuzoarelor Bang & Olufsen integrate. Tehnologia HP Audio Boost cu amplificare discretă, ce permite reglaje performante ale volumului.

•Iluminare de background Dragon-red a tastaturii optimizată pentru gaming, cu taste WASD cu nuanţe roşii şi iluminare de background în alb, pentru identificare uşoară, rollover pentru 26 de taste, cu funcţie anti-ghosting, taste direcţionale distincte cu dimensiune normală, pentru evitarea apăsării accidentale.

•Afişaj 4K 3 opţional pentru redarea unui conţinut de rezoluţie înaltă, sau 1080p cu o frecvenţă de 120Hz, pentru rate de refresh ridicate, compatibile cu NVIDIA® G-Sync™.

•Upgradare şi accesibilitate facilă, cu un panoul de acces unic pentru HDD, hard disc-ul SSD, şi memoria RAM.

•Configurare VR-ready pentru experienţe de gaming unice în realitatea virtuală.

Accesoriile OMEN – Detaliile contează

Regândirea completă a portofoliului OMEN a permis companiei HP Inc. să se concentreze pe accesorii pentru a oferi utilizatorilor experienţe unice prin noua gamă de accesorii. Îmbunătăţirea acestor accesorii aduce câteva noutăţi faţă de generaţiile anterioare, plasând experienţa de gaming în centrul atenţiei companiei. Astfel, tastatura OMEN, mouse-ul şi căştile transformă ecosistemul OMEN într-o experienţă de gaming unică.

•Gama OMEN oferă precizie ridicată prin noua tastatură cu întrerupătoare mecanice OMEN Keyboard 1100 ce include rollover de tip N-Key pentru anti-ghosting.

•Control optimizat prin mouse-ul OMEN 600, ce include opţiuni pentru customizarea greutăţii şi durabilitate ridicată prin întrerupătare mecanice, garantate să reziste până la 50 milioane de clickuri.

•Confort şi claritate a sunetului ridicate, prin intermediul căştilor OMEN 800, cu suporţi pentru ureche ce permit performanţe acustice de excepţie pentru tonuri clare înalte, medii şi joase, precum şi un profil de sunet audio special dedicat vocii clare

Monitoarele OMEN – Orice Mişcare Contează, Orice Frame e Important

Având în vedere importanţa unui monitor de calitate pentru gameri, HP introduce două noi opţiuni, odată cu noua gamă OMEN, OMEN by HP 25 şi OMEN by HP 27. HP a creat fiecare dintre aceste monitoare ca să vină în întâmpinarea fiecărui gamer, astfel existând o serie de elemente comune însă cu opţiuni specifice fiecărui model. Astfel, OMEN 25 este optimizat pentru o rezoluţie de 1080p, framerate competitiv, şi rate de refresh îmbunătăţite, compatibil cu tehnologia AMD FreeSync™ oferită împreună cu placa grafică AMD Radeon™7. OMEN 27 aduce o viteză îmbunătăţită, compatibil cu NVIDIA® G-Sync® ce permite o fluiditate a imaginilor, fiind un monitor dedicat atât gamerilor împătimiţi cât şi atleţilor eSports.

OMEN by HP 25:

•Overclockable8 ce permite un timp de răspuns de până la 1ms11 ceea ce reduce întârzierile şi ghosting-ul.

•O rată de refresh de 144Hz11, ceea este mai mult decât dublul celui oferit de monitoarele standard de 60Hz.

•Tehnologia AMD FreeSync™ 7 sincronizează placa grafică cu monitorul pentru o experienţă a imaginilor fluidă, fără întârzieri, eliminând totodată efectul de repetiţie a frame-urilor şi efectul de tearing.

•Un sistem de gestionare a cablurilor integrat, ce permite menţinerea firelor în spatele monitorului, creat pentru a menţine un spaţiu de lucru liber; astfel, cârligul de prindere a căştilor este situat în spatele monitorului pentru a nu incomoda, situat însă la îndemână pentru o nouă sesiune de gaming.

•2 porturi USB 3.0 ce permit conectarea diferitelor dispozitive USB ce acţionează ca un hub USB pentru tastaturi, mouse-uri, şi chiar controller-ere speciale precum joystick-uri sau volane.

•DisplayPort™ este conexiunea recomandată pentru maximizarea efectelor ratelor de refresh pe baza tehnologiei FreeSync™ 7, însă gamerii pot utiliza, de asemenea, portul HDMI pentru a ataşa o consolă, oferind astfel pasionaţilor de jocuri opţiunea de a adapta un singur diplay mai multor platforme de jocuri.

OMEN by HP 27:

•Rezoluţie QHD1 constând într-un monitor cu 70% mai mulţi pixeli decât unulFullHD, astfel încât gamerii pot utiliza opţiunile de rezoluţie oferite de jocuri la maximum, obţinând astfel o atmosferă de gameplay cât mai realistă şi un nivel al detaliilor vizuale de excepţie.

•Un panou Overclockable TN ce permite obţinerea unor timpi de răspuns de până la 1ms11 pentru a reduce efectele de lag şi ghosting.

•Un refresh rate de 165Hz11, de aproape trei ori mai mult decât ceea ce oferă un monitor standard de 60Hz.

•Tehnologia NVIDIA® G-Sync® ce permite adaptarea dinamică a ratei de refresh a monitorului cu rata oferită de către placa grafică, astfel reducându-se efectul de lag, eliminând totodată efectul de tearing şi reducându-se efectul de repetiţie a frame-urilor.

•La fel ca şi în cazul monitorului OMEN 25, OMEN 27 dispune de un sistem de management al cablurilor integrat, ce permite păstrarea câmpului de bătaie liber şi pregătit pentru o nouă oportunitate de a domina competiţia.

•2 porturi USB 3.0 ce permit gamerilor să se conecteze la orice dispozitiv periferic de care au nevoie pe timpul competiţiilor.

OMEN by HP – Partener oficial al Cupei Mondiale Overwatch

OMEN by HP este hotărât să inspire gamerii oriunde şi să continue să se dezvolte pentru aceştia. Să fie mai buni astăzi decât au fost ieri. Să “Domine Jocul”.

În acest scop, HP nu numai că a creat cel mai bun echipament de gaming cu noua gamă OMEN însă a decis să se dedice în întregime acţiunii. Astfel, începând din această vară, HP se va alătura Blizzard® Entertainment în cadrul Cupei Mondiale Overwatch 2017. Ca partener oficial, echipamentul hardware al HP va asigura toate condiţiile unui gameplay competitiv celor mai buni atleţi eSports din cadrul competiţiei Overwatch™.

OMEN by HP Preţuri şi disponibilitate

•OMEN X Compact Desktop cu rucsacul de accesorii va fi disponibil în ţările EMEA în august, începând de la 3,399 Euro.

•Desktop-ul OMEN va fi disponibil în ţările EMEA in iunie, începând de la 999 Euro.

•Laptopul OMEN 15 va fi disponibil în ţările EMEA in iunie, începând de la 899 Euro.

•Laptopul OMEN 17 va fi disponibil în ţările EMEA in iunie, începând de la 1,099 Euro.

•Monitoarele OMEN 25 şi OMEN 27 vor fi disponibile în ţările EMEA in iulie, începând de la 329 Euro şi, respectiv, 849 Euro.

•Acceleratorul OMEN va fi disponibil în ţările EMEA în august, începând de la 299 Euro.

•Accesorii:

o Tastaura OMEN 1100 va fi disponibilă în ţările EMEA in iunie, începând de la 129.99 Euro.

o Mouse-ul OMEN 600 va fi disponibil în ţările EMEA in iunie, începând de la 59.99 Euro.

o Căştile OMEN 800 vor fi disponibile în ţările EMEA in iunie, începând de la 79.99 Euro.

o Mousepad-ul OMEN 100 va fi disponibil în ţările EMEA in iunie, începând de la 11.99 Euro.

o Mousepad-ul OMEN 300 va fi disponibil în ţările EMEA in iunie, începând de la 39.99 Euro.

(1) Este necesar conţinut QHD (Quad High Definition) pentru a vizualiza imagini QHD.

(2)Este necesar conţinut FHD pentru a vizualiza imagini FHD.

(3)Este necesar conţinut 4K pentru a vizualiza imagini 4K.

(4)Tehnologia Multi-core este destinată îmbunătăţirii performanţelor anumitor produse software. Nu toţi clienţii sau toate produsele software beneficiază de utilizarea acestei tehnologii. Performanţa depinde de configurarea hardware şi software, precum şi de setările aplicaţiilor. Numerotarea Intel nu reprezintă o măsurare a performanţei.

(5)Tehnologia Multi-core este destinată îmbunătăţirii performanţelor anumitor produse software. Nu toţi clienţii sau toate produsele software beneficiază de utilizarea acestei tehnologii. Performanţa depinde de configurarea hardware şi software, precum şi de setările aplicaţiilor. Numerotarea AMD nu reprezintă o măsurare a performanţei.

(6)Ascultarea în regim stereo la echipamentele personale pentru perioade îndelungatela volum maxim pot produce leziuni ale auzului. Pentru a reduce acest risc, reduceţi volumul sunetului şi perioada în care ascultaţi la volum maxim.

(7)FreeSync este o tehnologie AMD disponibilă pe display-urile FHD destinată eliminării repetiţiei frame-urilor sau a efectului de tearing în jocuri sau pe timpul urmării unor imagini video prin potrivirea ratei de refresh a display-ului cu cea a plăcii grafice. Pentru aceasta este nevoie de un monitor, o placă grafică AMD Radeon™ şi/sau a unor APU AMD din seria A, compatibile cu tehnologia DisplayPort™ Adaptive-Sync. Sunt necesare AMD Catalyst™ 15.2 Beta (sau mai noi). Ratele de refresh pot varia în funcţie de dispozitiv.

(8)Modificarea frecvenţei interne sau a tensiunii de alimentare poate rezulta în: (i) reducerea stabilităţii şi a duratei de viaţă a sistemului, a procesorului şi a altor componente; (ii) funcţionarea defectuoasă a procesorului şi a altor componente; (iv) încălzirea suplimentară sau alte pagube; şi (v) afectarea integrităţii datelor sistemului. HP şi Intel nu au testat şi nu garantează operarea unor modificări la processor dincolo de specificaţiile sale. HP şi Intel nu îşi asumă responsabilitatea pentru modificarea neautorizată a specificaţiilor procesorului sau a altor componente ale sistemului, inclusiv în cazul modificării frecvenţelor procesorului şi a tensiunilor de alimentare.

(9)Este necesar serviciu de Internet service, care nu este inclus.

(10)Pentru SSD, GB = 1 miliard de biţi, 1TB = 1 trilion de biţi. Capacitatea reală după formatare este mai redusă. Până la 35GB din spaţiul de pe disc este rezervat pentru backup-ul sistemului.

(11)Toate specificaţiile de performanţă reprezintă specificaţiile tipice oferite de către producătorii de componente HP; performanţele reale pot varia, în sus sau în jos.

(12)Preţuri estimate. Preţurile reale pot varia.

Despre HP Inc.

De la 1 Noiembrie 2015, HP s-a împărţit în două companii: HP Inc. şi Hewlett Packard Enterprise.

HP Inc. cuprinde businessul de imprimante şi PC-uri şi se concentrează pe crearea de noi tehnologii menite să îmbunătăţească modul de a lucra şi viaţa în general. Prin portofoliul de imprimante, PC-uri, dispozitive mobile, soluţii şi servicii, creăm experienţe care uimesc. Mai multe informaţii despre HP Inc. sunt disponibile pe www.hp.ro

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.