Primăvara îşi intră în drepturi şi odată cu ea, ne dorim să ne îmbrăcăm mai lejer şi mai colorat. Ţinutele casual sunt din ce în ce mai căutate în această perioadă, iar cămăşile subţiri reprezintă alegerea perfectă pentru a pune la punct un look relaxat şi în trend. Pentru a putea alcătui ţinuta ideală de mers la birou sau pentru o ieşire de oraş, magazinul Bobomoda are câteva idei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Acele camasi subtiri dama sunt căutate de persoanele care lucrează la birou sau care pur şi simplu doresc să poarte haine cât mai comode. În acest articol veţi găsi inspiraţia necesară pentru acele outfituri moderne şi practice.

Ţinute peste ţinute, idei peste idei

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

●       O ţinută casual de zi - Pentru o zi în care aveţi multe de făcut, dar doriţi totuşi să arătaţi bine, puteţi purta o cămaşă subţire de damă alături de o pereche de pantaloni skinny şi o pereche de tenişi. Această ţinută va fi confortabilă, dar în acelaşi timp va arăta bine şi va fi perfectă pentru activităţile de zi cu zi.

●       Ţinuta de seară - Dacă aveţi planuri pentru o cină sau o ieşire în oraş, puteţi purta o cămaşă subţire de damă alături de o fustă midi şi o pereche de pantofi cu toc. Acest look este perfect pentru ocazii speciale şi va fi elegant şi feminin.

●       O ţinută de weekend, pentru un timp plăcut - Pentru un weekend relaxant, puteţi purta o cămaşă subţire de damă alături de o pereche de blugi boyfriend şi o pereche de adidaşi. Acest look este confortabil şi în trend şi va fi perfect pentru ieşirile cu prietenii.

●       Ţinuta de birou, confortabilă şi casual - Pentru o zi la birou, puteţi purta o cămaşă subţire de damă alături de o fustă creion şi o pereche de pantofi cu toc. Această ţinută este elegantă şi profesională şi va fi perfectă pentru un mediu de birou mai formal.

În cadrul Bobomoda se găsesc şi bluze subtiri de dama care pot fi purtate în diverse combinaţii. Cu blugi, cu pantaloni skinny sau casual, acestea sunt ideale pentru un purtat zilnic. Chiar dacă ieşiţi şi la o simplă plimbare, acestea sunt ideale pentru o purtarea zilnică. Cu cât mai comod vă simţiţi la o plimbare, cu atât mai bine.

Magazinul online Bobomoda - un portal către preţurile mici

Magazinul Bobomoda oferă o gamă variată de cămăşi, bluze mai subţiri, în mărimi mai mari sau mai mici, astfel încât puteţi găsi cu uşurinţă modelul, dimensiunea şi culoarea potrivită pentru gusturile şi preferinţele dumneavoastră.

În cadrul site-ului oficial bobomoda.ro întreaga colecţie de haine poate fi vizualizată de îndată şi tot de acolo puteţi plasa comanda. Uşor, simplu, în doar câţiva paşi puteţi să puneţi în coş produsele dorite, iar comanda va fi procesată de îndată. În cazul în care un articol nu corespunde mărimii selectate, puteţi face returul în timp de 14 zile, fără prea multe probleme.

Contaţi pe magazinul Bobomoda pentru articole de vestimentaţie de calitate la preţuri accesibile. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.