Clasament-Fotbal.com este probabil cel mai modern portal de statistici, rezultate live şi pariuri din România.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Platforma inovatoare Clasament-Fotbal.com oferă o serie de statistici detaliate care prezintă aproape toate competiţiile fotbalistice din lume, fiind acompaniate de avancronici matematice şi chiar de pronosticuri generate de algoritmi statistici.

Statistici detaliate şi interacţiune

În cadrul paginii dedicate fiecărei partide găsim zeci de şiruri de câte 20 de rezultate care ne descriu în mod  cât se poate de explicit  forma celor două echipe care urmează să se confrunte, dar şi numeroase tabele inedite cum ar fi: Peste/Sub 0.5, 1.5, 2.5, 3.5, 4.5, 5.5 şi 6.5 goluri, meciurile în care ambele echipe au marcat, intervalele de timp ale golurilor marcate şi primite, rezultatele pauză/final, scoruri corecte, număr exact de goluri în meci şi multe altele.

Şi mai mult decât atât, utilizatorii pot discuta pe chat-urile dedicate partidelor şi pot vedea predicţiile postate de ceilalţi.

În paginile dedicate competiţiilor fotbalistice (campionate şi cupe) găsim o serie de informaţii aparte, printre care amintim: media golurilor, a penaltiurilor şi cartonaşelor (galbene şi roşii) pe meci – dar şi numărul exact al acestora, numărul golurilor marcate în fiecare dintre reprize, numărul situaţiilor în care echipele au învins după ce au fost conduse şi aşa mai departe.

Biletul zilei şi Pronosticurile zilei

Platforma generează zilnic biletul zilei în baza statisticilor echipelor care joacă în ziua respectivă, selectând de obicei 4 meciuri de fotbal, la care oferă pronosticuri de tipul pentru rezultatul final al partidelor – de tip 1X2 sau pentru numărul total de goluri – în forma Sub/Peste 1.5 Goluri.

Cota totală a biletului zilei variază între 2.40 şi 3.80, însă există şi situaţii în care coeficientul propus este mai mic (se poate întâmpla atunci când biletul conţine numai 3 selecţii). Şi probabil cel mai interesant lucru este că biletul este însoţit de un factor de încrede sau mai bine spus de o estimare a probabilităţii de reuşită.

Pronosticurile zilei reprezintă 5 sugestii de pariuri individuale, care sunt bazate de asemenea numai pe statistică. Cotele acestor ponturi variază de obicei între 1.50 şi 2.00. Fiecare pronostic este însoţit de o scurtă argumentare statistică.

Concursul de pronosticuri

Portalul organizează din vara anului 2016 un concurs de pronosticuri, care este sponsorizat de Unibet, una dintre cele mai populare case de pariuri online de pe glob, care operează şi la noi în ţară.

Fondul de premiere (500 RON) este dispus într-o formă cât se poate de echilibrată, în sensul că cei mai profitabili 10 participanţi vor primi câte un bonus de 50 RON la sfârşitul fiecărei luni calendaristice.

Condiţiile de participare sunt minimaliste. Trebuie să vă înregistraţi pe portal (acolo unde veţi plasa pronosticurile) şi să aveţi un cont deschis la Unibet. Înscrierea şi participarea este complet gratuită. Găsiţi pe site mai multe detalii despre concurs şi regulamentul acestuia.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.