Daca trebuie sa te muti intr-o alta locatie in interes de serviciu, probabil stii deja ca aceasta sarcina nu este atat de simpla precum pare. Este necesar sa impachetezi toate lucrurile si sa te pregatesti mental pentru o schimbare, iar procesul poate deveni foarte rapid stresant si costisitor. Desi poti face totul singur, o firma de transport mobila te ajuta sa treci printr-o astfel de experienta mai usor. Iata de ce sa apelezi la una care detine o echipa de profesionisti!

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Poti economisi timp

In unele cazuri, o relocare dureaza mai mult de o saptamana. Acest lucru se intampla fiindca jobul iti ocupa deja o parte importanta din zi. Pe langa asta, trebuie sa existe cineva care sa te ajute si sa gasesti locuinta noua.

Din fericire, totul este mai simplu atunci cand decizi sa angajezi o firma de transport mobila. Angajatii sunt obisnuiti cu procesul si stiu cum sa impacheteze totul intr-o singura zi. Se pot transporta atat canapele si fotolii, cat si biblioteci, sifoniere sau chiar obiecte personale.

In momentul incarcarii, totul este pozitionat in camion si ancorat in asa fel incat sa nu fie deteriorari. Se folosesc atat folii stretch, cat si folii cu bule de aer sau cutii speciale de carton. La destinatie, obiectele se descarca si se remonteaza, in functie de modul in care tu iti doresti acest lucru.

Procesul este executat de profesionisti

Angajatii firmei stiu cum sa efectueze un transport mobila de la cap la coada, fara sa fie raniti si fara sa loveasca peretii sau usile din incapere. Nu uita ca este vorba de o greutate mare, care ar putea cauza dureri de spate sau chiar accidente.

In plus, mobila poate sa cada pe scari, iar un astfel de eveniment duce la distrugerea acesteia. Pe de alta parte, profesionistii in domeniu sunt invatati cu procesul si te ajuta sa eviti majoritatea riscurilor. Acestia pot transporta inclusiv obiecte fragile sau valoroase, asigurand, in acelasi timp, conditii speciale de transport pana la noua casa. Astfel, nu trebuie sa-ti faci grija in legatura cu obiectele valoroase pe care le detii.

Transportul la distanta iti este garantat

Distantele mari reprezinta un obstacol comun in procesul de mutare, in special atunci cand nu poti conduce o camioneta. Din acelasi motiv, cel mai bine ar fi sa lasi aceasta etapa pe seama unei echipe de transport mobila.

Nu doar ca experienta poate fi inconfortabila, dar trebuie sa inchiriezi o masina si poate chiar si sa platesti un sofer. O firma de mutari dispune, insa, de vehicule incapatoare si are angajati care pot parcurge distanta pentru tine.

Cum stii ca ai gasit cele mai bune servicii?

Desi exista multe companii in acest domeniu, este necesar sa alegi o echipa formata din personal calificat, care sa aiba experienta in demontarea si montarea mobilei. In felul acesta, obiectele ajung in siguranta in noua ta locatie si esti scutit de efort si stres.

Opteaza pentru o firma care sa-ti trimita o oferta de pret pentru serviciul de transport mobila in mai putin de 30 de minute. Aceasta estimare este gratuita si include volumul obiectelor care urmeaza a fi mutate si costul personalului!

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.