CANCAN.RO, lansat in urma cu zece ani, a atins marţi 3.170.715 afisari (cu un numar de 607.979 unici ), doborand astfel propriul record national, anterior. In clasamentul oficial al tuturor siteurilor din Romania, realizat de BRAT, CANCAN.RO conduce detasat siteurile de presa din tara noastra.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Iata si topul siteurilor din categoria "Celebritati si stiri de divertisment", condus in ultimul deceniu tot de CANCAN.RO, consacrat ca siteul nr. 1 din Romania:

Evenimente

30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
6 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, BVB, CEC Bank, Infinity Capital Investments, Sphera, Teraplast
17 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.