Curatenia si ordinea sunt aspecte deosebit de importante, mai ales atunci cand vine vorba de spatiul de lucru, de domiciliu sau de spatiile tranzitate. Elemente precum praful, mucegaiul sau bacteriile pot conduce la aparitia unor afectiuni sau le pot afecta pe cele deja existente, punand in pericol sanatatea celor care activeaza in spatiul respectiv.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Atunci cand ai nevoie de servicii de igienizare in proximitatea domiciliului sau sediului tau, poti apela cu incredere la Cleanas, o firma curatenie sector 6, care opereaza si in restul sectoarelor din Bucuresti, precum si in toate localitatile din judetul Ilfov. Cu ajutorul acestei companii, poti avea siguranta ca orice locuinta si spatiu de lucru sunt perfect dezinfectate si sunt curatate corespunzator cu ajutorul unor metode de curatenie profesionale.

Aria de acoperire Cleanas – Firma curatenie din sectorul 6, Bucuresti

Daca domiciliul sau spatiul in care lucrezi se afla in sectorul 6, te poti lasa linistit pe mana specialistilor de la Cleanas. Cu o experienta de peste 10 ani in domeniu, Cleanas se bucura de recenzii formidabile din partea clientilor fideli, care recomanda aceasta firma pentru serviciile de calitate si profesionaliste pe care le ofera.

Servicii de curatenie

Fiind una dintre cele mai dinamice si profesionale firme de curatenie din sectorul 6, Cleanas ofera servicii de curatenie de top efectuate in diverse sedii sau cladiri, dar si la domiciliu. Daca locuiesti in Bucuresti sau in judetul Ilfov, poti apela cu incredere la Cleanas pentru urmatoarele pachete de servicii:

  • Curatenie birouri si spatii comerciale;
  • Curatenie locuinte;
  • Curatat canapele si fotolii;
  • Curatat mochete si covoare;
  • Curatenie scari de bloc
  • Spalat geamuri si vitrine;
  • Servicii de dezinfectare, deratizare si dezinsectie.

Astfel, daca esti interesat de oricare dintre serviciile mentionate in lista de mai sus, nu trebuie decat sa contactezi echipa Cleanas care formeaza cea mai profesionista firma de curatenie din sectorul 6.

Cum trebuie sa procedezi? Daca vrei sa contactezi aceasta firma, ai la dispozitie doua optiuni. Fie apelezi numarul de telefon 0723 330 602, fie trimiti un mesaj pe Whats App.

Alte avantaje

  1. Echipa de profesionisti. Specialistii Cleanas sunt recunoscuti pentru seriozitatea si profesionalismul serviciilor oferite. Eficienta programului de curatare si igienizare se datoreaza relatiilor bine stabilite la nivelul diverselor departamente, dar si intre specialistii de curatenie.
  2. Igiena de top. Pentru a se asigura ca procesele de igienizare si curatare sunt efectuate la standarde inalte, specialistii de la aceasta firma de curatenie din sectorul 6 utilizeaza doar materiale profesionale, care dezinfecteaza eficient si curata in profunzime orice suprafata. Apeleaza cu incredere la serviciile lor indiferent daca ai nevoie de acestea pentru institutii publice, pentru locul de munca, domiciliu sau alte spatii.
  3. Curatenie rapida si eficienta. Daca alegi sa colaborezi cu firma Cleanas, vei fi surprins de rezultatele deosebite obtinute intr-un timp record. Echipa de specialisti este recunoscuta pentru calitatea si promptitudinea serviciilor oferite, motiv pentru care tu te vei bucura de un spatiu imaculat „in doi timpi si trei miscari”.
  4. Oferte personalizate. Preturile accesibile si ofertele de nerefuzat fac din Cleanas firma de curatenie din sectorul 6 cu care vrei sa colaborezi. Apeleaza acum numarul de telefon inscris pe site si te vei bucura de o reducere de 25% la orice servicii selectate.

Lasa-te pe mana specialistilor Cleanas si bucura-te de un spatiu curat si organizat, care iti va permite sa iti desfasori activitatile in completa siguranta!

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.