Agenţia pentru Dezvoltare Regională Bucureşti-Ilfov (ADRBI) în parteneriat cu Primăria Sectorului 2 are deosebita placere de a va invita în data de 30 mai 2017 la seminarul Dezvoltarea durabilă în regiunea Bucureşti-Ilfov, ce va avea loc la sediul Primăriei Sectorului 2, Str. Chiristigiilor nr. 11-13, începând cu ora 10.00.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Seminarul va fi transmis live pe https://www.youtube.com/user/ADRBI

Seminarul cuprinde o sesiune de prezentări susţinute de:

Dan Cristian Popescu - Viceprimarul sectorului 2

Aura Răducu – fost Ministru al Fondurilor Europene, Expert Coordonator PMUD Bucureşti-Ilfov

Dan Nicula – Director General, Agenţia pentru Dezvoltare Regională Bucureşti-Ilfov

Vor participa la eveniment autorităţi publice locale, ministere, şcoli, ONG-uri etc. Seminarul organizat de catre ADRBI face parte din seria de evenimente dedicate Săptămânii Europene a Dezvoltării Durabile (SEDD).

Informaţii detaliate despre această suită de evenimente sunt disponibile la adresa: https://www.esdw.eu/ şi https://www.esdw.eu/about-us/

Agenda evenimentului

Formular de inscriere on-line (Atentie, locurile sunt limitate !) 

Pentru detalii suplimentare: Liviu Râncioagă - Expert promovare ADRBI email: liviu.rancioaga@adrbi.ro telefon: 0756129969

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.