In ultima vreme, tot mai multe doamne si domnisoare au inceput sa se imbrace cu ia traditionala, ceea ce demonstreaza ca aceasta piesa vestimentara a reusit sa iasa din lada de zestre a bunicii si sa defileze iarasi mandra. Prezenta inclusiv pe marile podiumuri de moda din Europa, ia a demonstrat ca poate sa completeze cu stil orice tip de outfit.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Iata cateva sfaturi utile daca doresti sa iti realizezi o tinuta cu ajutorul iei!

Romancele au fost impresionate de faptul ca vedetele si artistele nu ezita sa imbrace ii cu fiecare ocazie importanta, nu doar de Ziua Romaniei, asa ca au decis sa poarte ii tradionale pentru femei acasa, pe strada, la serviciu, in oras, cand se afla intr-o vizita sau chiar cu ocazia nuntilor, botezurilor sau altor evenimente importante in orice familie. Totusi, specialistii recomanda putina atentie atunci cand se doreste combinarea iei cu alte piese vestimentare, in asa fel incat outfiturile create sa arate minunat.

  1. Vrei sa iesi cu prietenii si nu stii cu ce sa te imbraci rapid si usor? Ai o ie in sifonier si esti tentata sa o imbraci, dar te gandesti ca e mult prea complicat sa o combini cu ceva potrivit pentru aceasta ocazie? De fapt, ea este exact ceea ce iti trebuie! Nu ai nevoie decat de blugi, jacheta (daca vremea este rece), ghete sau pantofi sport si ai obtinut outfitul rapid;
  2. Te trezesti de dimineata in ultimul moment si nu ai idee cu privire la modul cum te vei imbraca la serviciu? Nu renunta din primul moment la ie. Te poate ajuta mai mult decat crezi. Scoate-o din dulap, adauga fusta creion, dresurile, sacoul si pantofii cu toc cui, iar outfitul este aproape gata. Accesorizeaza cu geanta clasica, margelele rosii si o coafura romaneasca (cosite impletite, de exemplu);
  3. Daca weekendul urmator trebuie sa mergi la un eveniment deosebit, iar dress code-ul iti permite sa porti ia, atunci ai reusit sa nu mai cheltuiesti banii pe alte tinute pe care nu le porti decat o singura data sau cel mult de doua ori in viata. Alege o ie mai lunga, bogat decorata, prinde-o la mijloc cu un brau traditional si ai obtinut o rochita scurta, sexy, care va atrage privirile tuturor. Nu uita de pantofii cu toc inalt si de cateva bijuterii handmade, pentru ca vor intregi aspectul de romancuta cocheta!
  4. Poti imbraca ia daca mergi la shopping sau doar te plimbi prin parc. Foarte interesant este sa o combini cu o pereche de pantaloni scurti si tenisi in picioare. Cu rucsacul in spinare vei reusi sa cutreieri in lung si-n lat magazinele, te vei simti in stare sa faci orice iti doresti si vei arata pur si simplu senzational, fara sa depui prea mult efort in acest sens;
  5. O mai poti asorta cu fusta tutu, acea piesa vestimentara atat de vaporoasa si racoroasa vara, dar nu stii cum sa faci ca sa nu arati rau sau nepotrivit varstei. Pana la urma nu mai esti demult o fetita de gradinita si nici la serbarea de sfarsit de an din generala, nu-i asa? Ia iti permite sa faci o astfel de incercare si te a pune in valoare usor, asa ca nu ezita!

In concluzie, a avea o ie in sifonier este o idee nemaipomenita, deoarece se asorteaza cu orice imbracaminte mai veche sau mai noua, fara grija ca aspectul exterior va fi unul nepotrivit.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.