Cauti cadouri ieftine, numai bune de oferit la o zi de nastere, de nume sau pur si simplu cand vrei sa-ti exprimi afectiunea? In momentul in care vrei sa daruiesti ceva simbolic, dar care sa fie si foarte util, nu e nevoie sa investesti prea multi bani, mai ales daca stii unde sa cauti.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

In magazinul online GadgetWorld.ro, gasesti cadouri ieftine, practice si cool, care vor face pe oricine sa zambeasca. Aici gasesti gadgeturi la preturi accesibile pentru orice buzunar.

Asadar, iata cateva recomandari de cadouri ieftine si ingenioase:

  1. Baterie externa 12.000 mAh cu lanterna si LCD

Unul dintre cele mai populare cadouri ieftine si utile ale momentului este reprezentat de bateria externa, un gadget indispensabil in ziua de astazi. Dotata cu lanterna si LCD, aceasta poate incarca orice dispozitiv electronic, de la telefon, la tableta, la MP3 player.

Specificatii:

  • bateria dispune de 2 porturi de incarcare USB (1 A, respectiv 2,1 A) si ecran LCD pentru afisarea nivelului de incarcare;
  • powerbank extrem de util pentru momentul in care pleci in vacanta si ai nevoie de energie suplimentara pe drum;
  • lanterna incorporata pentru camping.
  1. Incarcator auto dublu USB 3.1A

Noul model de incarcator auto se incadreaza cu succes in lista de cadouri ieftine, care vor face fericit orice sofer! Multumita acestui gadget, dotat cu doua porturi USB, tu si inca un pasager va puteti incarca telefonul in masina intr-un timp record!

Specificatii:

  • Cu o putere de incarcare de 3.1 A, acest gadget incarca rapid orice dispozitiv electronic.
  • Este foarte usor, nu cantareste decat 80 de grame.
  • Model universal, compatibil cu orice tip de priza auto de 12 V.
  1. Lampa de birou Xiaomi

Lampa Xiaomi este un cadou potrivit pentru cei care petrec mult timp la birou si au nevoie de o lumina mai blanda si mai prietenoasa decat cea a becului. 

 Specificatii:

  • Acest gadget poate fi conectat la orice sursa de USB, laptop, calculator sau priza;
  • Cu o capacitate de 5 W, lampa poate functiona pe o perioada indelungata de la 6 la 50 de ore;
  • Lampa are un acumulator intern de 1500 mAh, drept urmare poate functiona si fara a fi conectata la o sursa de curent.
  1. Lampa LED Star Wars Death Star

Aceasta lampa este cadoul perfect pentru cei pasionati de celebra serie Star Wars. Cei care iubesc bine-cunoscutul SF, vor aprecia lampa al carei design imita steaua mortii, the Death Star. Multumita cadoului tau, vor avea la ei acasa imaginea celei mai puternice stele, capabila sa distruga o planeta dintr-o singura lovitura!

Specificatii:

- Dispozitivul este confectionat dintr-o baza si suprafata din acril;

- Functioneaza cu 3 baterii AA (R6) sau prin alimentare USB direct la laptop sau in priza;

- Butonul touch incorporat ofera posibilitatea de a selecta mai multe moduri de iluminare (alb, rosu, verde, galben etc.).

  1. Umidificator Devil 

Daca ai un prieten cu un simt al umorului mai intunecat, cu siguranta va adora acest cadou! Umidificatorul in forma de dracusor va umple orice incapere cu aer proaspat si curat. Mic, dar puternic si eficient, acest gadget va improspata atmosfera din casa, de la birou sau din masina.

Specificatii:

  • Dimensiune: 6.3x6.3x16.1 cm;
  • Greutate 126 g;
  • Il incarci conectandu-l la orice sursa USB;
  • Functioneaza pentru o durata de 6 ore.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.