Liderii europeni prezenţi la summitul de la Sibiu au făcut, joi, în Piaţa Mare, o fotografie oficială, în aplauzele a sute de oameni. ”Europa” şi ”Iohannis” a scandat mulţimea, în timp ce liderii europeni au făcut o baie de mulţime şi au dat mâna cu unii dintre cei prezenţi în Piaţa Mare. Ulterior, preşedintele Klaus Iohannis a postat pe Twitter imagini ale pieţei de la acest moment..

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Liderii europeni prezenţi la summitul de la Sibiu au făcut, joi, după prima rundă a discuţiilor, o fotografie oficială în Piaţa Mare din Sibiu.

În acest sens, în centrul pieţei a fost construit un podium special.

În timp ce liderii europeni se fotografiau, sute de oameni prezenţi în piaţa centrală au scandat ”Europa” şi ”Iohannis”.

 

La finalul momentului oficial, liderii europeni s-au îndreptat către mulţmea ţinută departe cu ajutorul gardurilor, au salutat şi au dat mâna cu mulţi dintre cei prezenţi.

La ora transmiterii acestei ştiri, liderii europeni participă la un dejun de lucru, în curtea interioară a Palatului Brukenthal, aflat în imediata apropiere a Primăriei Sibiu.

După dejun, urmează a doua rundă de discuţii, ira la ora 18.00 sunt programate declaraţii de presă comune ale
 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.