Tenismanul german Mischa Zverev a declarat, duminică, după ce l-a eliminat pe liderul mondial Andy Murray în optimi la Australian Open, că nu ştie cum a reuşit această performanţă şi că totul pare ireal, precizând că poate pentru el ar fi un vis devenit realitate dacă în faza următoare l-ar întâlni pe Roger Federer.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Sincer, nu ştiu cum am reuşit. Am fost ca într-o comă mică. Nu ştiu cum am reuşit unele puncte. Dar am reuşit. Acest succes extrem de mult pentru mine şi înseamnă foarte mult pentru mine faptul că am toată familia aici, susţinându-mă. Fratele meu (Alexander) mă inspiră pentru că joacă foarte bine şi mă motivează să joc la cel mai bun nivel. Totul pare ireal. Poate să joc cu Roger (în sferturi) ar  fi un vis devenit realitate", a spus Zverev, care a avut o ascensiune remarcabilă, în martie 2015 fiind locul 1.067 ATP, iar acum locul 50.

"La turneele cele mai mari vrei să joci cel mai bine. Nu a fost aşa acum, dar se mai întâmplă. Am mai înregistrat înfrângeri dure în trecut şi mi-am revenit. Chiar dacă treceam de această fază, pe partea mea de tablou se află Roger şi trei jucători din top zece. Nu exista o siguranţă că voi trece mai departe", a afirmat şi Andy Murray.

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

Tenismanul britanic Andy Murray, liderul ATP, a fost eliminat, duminică, în optimile de finală ale turneului de Grand Slam Australian Open, de germanul Mischa Zverev, numărul 50 mondial.

Zverev s-a impus în faţa lui Murray cu scorul de 7-5, 5-7, 6-2, 6-4, în trei ore şi 33 de minute.

În faza următoare, germanul îl va întâlni pe câştigătorul meciului dintre elveţianul Roger Federer, favorit 17, şi japonezul Kei Nishikori, cap de serie 5.

În precedenţii doi ani, Andy Murray a jucat finala la Australian Open, fiind învins de Novak Djokovici atât în 2015 cât şi în 2016.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.