Atacantul Zlatan Ibrahimovici a revenit la naţionala Suediei după cinci ani şi a afirmat că, după înaintarea în vârstă, el având acum 39 de ani, a devenit mai răbdător atât în teren cât şi în afara lui.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Cu cât înaintez în vârstă, cu atât devin mai răbdător. Atât în teren, cât şi în afara lui. Nu sunt aici pentru a avea propriul show. Sunt doar  o piesă dintr-un puzzle", a spus el, înainte de a completa: "Dar dacă mă întrebaţi, sunt cel mai bun din lume".

El a mai spus că acum cinci, când s-a retras după Euro-2016, nici nu credea că va mai juca fotbal, darmite să fie din nou la naţionala Suediei. "Mereu am urmărit echipa naţională. Să joci pentru naţionala ţării tale este cel mai marelucru pe care îl poţi face ca fotbalist. În timp ce urmăream meciurile mi-am zis: cred că mai pot face ceva", a mai spus el.

Ibrahimovici revine pe teren pentru Suedia la meciul cu Georgia de joi, din preliminariile CM-2022.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.