Manchester United a pierdut, marţi, primele puncte de la preluarea conducerii tehnice de către Ole Gunnar Solskjaer, după ce a remizat, acasă, scor 2-2 (0-0), cu Burnley, în etapa a XXIV-a a campionatului englez Premier League.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

United a fost condusă cu 2-0, după golurile marcate de Barnes '51 şi Woods '81. Pogba '87 (p) şi Lindelof '90+2 au adus o nesperată egalare în finalul jocului.

Sub conducerea lui Solskjaer, care l-a înlocuit pe Jose Mourinho, United reuşise şase victorii în campionat şi două în Cupa Angliei.

Rivala din Manchester, City, a fost învinsă, în deplasare, cu 2-1 (0-1), de Newcastle. Elevii lui Pep Guardiola au condus cu 1-0 la pauză, după reuşita lui Aguero din primul minut al meciului. Rondon '66 şi Ritchie '80 (p) au întors scorul în repriza a doua.

Liverpool poate profita de eşecul lui City dacă va câştiga meciul de miercuri, de pe teren propriu, cu Leicester. Echipa lui Jurgen Klopp are 60 de puncte în fruntea clasamentului, în timp ce Manchetser City rămâne cu 56.

United rămâne pe locul 6, cu 45 de puncte, Burnley urcă de pe 16 pe 15, cu 23 de puncte, iar Newcastle de pe locul 17 pe 14, cu 24 de puncte.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.