Young Boys Berna a învins, vineri, în deplasare, cu scorul de 1-0 (1-0), echipa FC Sion şi a câştigat al treilea titlu consecutiv de campioană a Elveţiei, al XIV-lea în istorie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Cristopher Martins a marcat golul victoriei, în minutul 14.

Cu o etapă înaintea finalului sezonului, Young Boys a acumulat 73 de puncte, cinci peste St Gallen, ocupanta locului 2, victorioasă, sâmbătă, cu 6-0, în meciul cu Neuchatel Xamax.

Campionatul elveţian şi-a stabilit echipele din cupele europene: Youung Boys Berna merge în Liga Campionilor, St. Gallen, FC Basel (locul 3, cu 61 de puncte) şi Servette Geneva (locul 4, cu 49 de puncte), în Liga Europa.

Neuxhatel Xamax a retrogradat, iar dintre FC Sion, locul 9, penultimul, cu 35 de puncte, şi FC Thun, locul 8, cu 36 de puncte, se va alege formaţia care va da barajul de menţinere/promovare cu Vaduz, locul 2, în liga a doua.

Lausanne Sport, câştigătoarea diviziei secunde, a promovat în prima ligă.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.