West Ham United, locul 10 în Premier League, a fost învinsă, sâmbătă, în deplasare, cu 4-2 (2-0), de Wimbledon, ultima clasată din liga a treia, în 16-imile de finală ale Cupei Angliei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Gazdele au marcat prin Appiah '34, Wagstaff '41 şi 46 şi Sibbick '88. Oaspeţii au înscris două goluri la 0-3, prin Lucas Perez '57 şi Felipe Anderson '71.

Dezamăgit de evoluţia echipei sale în prima repriză, antrenorul lui West Ham, Manuel Pellegrini. a efectuat toate schimbările la pauză, între cei intraţi pe teren numărându-se şi autorii golurilor, Perez şi Anderson. "Cocănarii" nu au mai primit atâtea goluri în cupă de la o echipă din liga a treia sau dintr-un eşalon inferior din ianuariie 1936, de la un meci cu Luton.

West Ham United a câştigat ultima dată Cupa Angliei în 1980, după ce s-a mai impus în această competiţie în 1964 şi 1975.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.