Campioana României la volei feminin, Volei Alba Blaj, a anunţat, vineri, transferul jucătoarei Regan Hood Scott, fostă componentă a naţionalei SUA.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Regan Hood Scott are 37 de ani, 1.88 metri înălţime şi joacă pe postul de extremă.

Ea a semnat un contract valabil până la finalul acestui sezon şi vine de la Olympiacos Pireu, pentru care a jucat în ultimele două sezoane.

Fostă jucătoare în naţionala SUA, Scott a mai evoluat la nivel de club la ASPTT Mulhouse (Franţa), VC Baku (Azerbaidjan), Sarıyer Belediyespor (Turcia), MKS Dąbrowa Górnicza (Polonia), Samsun Anakent (Turcia) sau Pallavolo Scandicci (Italia). În România, Regan Hood Scott a debutat la Dinamo Bucureşti, în sezonul 2012/2013.

Scott va purta tricoul cu numărul 6 şi a intrat deja în programul de pregătire al campioanei. Ea ar putea debuta chiar în partida cu Dinamo Bucureşti, din 22 ianuarie, atunci când Blaj găzduieşte primul turneu al anului în Divizia A.


 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.