Căpitanul echipei naţionale, Vlad Chiricheş, nu face parte din lotul pentru meciul cu Liechtenstein, din ultima etapă a Grupei J a preliminariilor Cupei Mondiale.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Selecţionerul Mirel Rădoi a ales lotul final pentru meciul de azi, absenţa lui Vlad Chiricheş fiind cauzată de o suprasolicitare musculară la nivelul coapsei stângi pe care căpitanul tricolorilor a acuzat-o după partida cu Islanda. În acest condiţii, pentru a nu risca o accidentare mai gravă, staff-ul medical împreună cu staff-ul tehnic al naţionalei au decis ca Vlad să nu fie folosit azi", a precizat FRF.

Liechtenstein – România va avea loc duminică, de la ora 19.00, şi va fi transmis de Pro TV. 

Înaintea ultimei etape, tricolorii sunt pe locul trei în grupă, la un punct diferenţă de locul doi, Macedonia de Nord. Ocupanta poziţiei a doua la finalul fazei grupelor va juca la barajul pentru CM. România se mai poate califica la baraj dacă va câştiga în Liechtenstein şi dacă Macedonia de Nord nu învinge, pe teren propriu, Islanda, în întâlnirea programată, duminică, de la aceeaşi oră.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.