Fundaşul brazilian Paulo Vinicius a semnat un contract pe un an cu FCSB, după ce a jucat patru sezoane la rivala CFR Cluj.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Trebuie să câştig tot timpul, am câştigat patru titluri consecutive, acum îl vreau pe al cincilea. Asta este în capul meu. (n.r. - ce l-a determinat să accepte oferta FCSB) Am avut ofertă, m-am gândit, am rezolvat tot şi am venit aici pentru a ajuta echipa să câştige un titlu. Vin aici pentru a ajuta echipa, dacă antrenorul mă trimite pe teren, voi da totul. Sunt pregătit, fac antrenamente cu colegii. (n.r. - de ce adversari de la FCSB se temea când juca la CFR) Aici sunt mulţi jucători cu calitate, Moruţan, Tănase, sunt mulţi copii buni aici. Eu vin cu experienţa să ajut. (n.r. - dacă FCSB e ultima echipă din carieră) Să vedem, am un an aici, după, vedem ce mai putem face", a declarat Vinciius, potrivit paginii oficiale de Facebook a FCSB.

Fundaşul brazilian, care va împlini 37 de ani la 12 august, a efectuat deja vizita medicală şi va purta tricoul cu numărul 55.
Paulo Vinicius de Souza Nascimento s-a născut la 12 august 1984, în Cuiaba, Brazilia. A început fotbalul la Gremio Esportivo Anapolis, de unde a plecat în Portugalia. Acolo a evoluat, de-a lungul anilor, pentru Santa Clara, Leixoes, Olhanense, Leiria, Braga sau Boavista. După o aventură de un an la Apollon Limassol, a semnat cu CFR Cluj în 2017, echipă în tricoul căreia a cucerit patru titluri consecutive de campion al României. Mai are în palmares două Supercupe ale României, cu CFR Cluj, precum şi o Cupă a Ligii Portugaliei, cu Braga şi Cupa Ciprului, cu Apollon Limassol.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.