Atletico Madrid a învins, duminică, în deplasare, cu scorul de 2-0 (1-0), echipa Villarreal, în etapa a XXV-a a campionatului spaniol de fotbal LaLiga.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Au marcat Pedraza '25 (a) şi Joao Felix '89.

După acest succes, echipa lui Diego Simeone, lider în clasament, a acumulat 58 de puncte, din 24 de meciuri, iar FC Barcelona, formaţia de pe locul 2, 53 de puncte, din 25 de jocuri.

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

Real Madrid ocupă locul 3, cu 52 de puncte, din 24 de partide. Campioana en titre joacă luni, în acaestă etapă, pe teren propriu, cu Real Sociedad.

Villarreal este pe locul 7, cu 37 de puncte.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.