Victor Sanchez, antrenorul echipei Malaga, a fost suspendat de club după ce a fost publicată o înregistrage video cu conţinut sexual explicit în care apare, informează BBC.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Victor Sanchez a postat pe reţelele de socializare un mesaj în care susţine că este victima unui şantaj.

"Vreau să vă informez că sunt subiectul unei infracţiuni împotriva intimităţii mele cu hărţuire şi extorcare. Problema este în mâinile poliţiei şi eu le urmez instrucţiunile. Distribuirea fără acord a conţinutului intim al fiecărei persoane, fie prin intermediul reţelelor de socializare, fie prin mesaje sau prin altă cale, este de asemenea o infracţiune. Vă mulţumesc pentru înţelegere şi susţinere", a precizat Sanchez, pe Twitter.

Gruparea Malaga, clasată pe locul 16 din 22 de echipe în liga a doua spaniolă, a decis suspendarea antrenorului.

"În urma evenimentelor recent descoperite şi care nu au fost încă verificate, Malaga CF îl suspendă cu efect imediat pe antrenorul Victor Sanchez del Amo din atribuţiile sale până ce o investigaţie completă va fi efectuată. Vom oferi alte informaţii odată ce faptele vor fi clarificate", a precizat clubul, într-un comunicat.

În vârstă de 45 de ani, Victor Sanchez, fost jucător la Real Madrid, a mai antrenat echipe ca Deportivo La Coruna, Betis Sevilla şi Olympiacos Pireu. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.