Patronul FC Botoşani, Valeriu Iftime, l-a atacat cu duritate pe centralul Vasile Avram care a condus meciul cu CFR Cluj, afirmând că arbitrul este "hoţ" şi "prost" şi că formaţia ardeleană "fură". El l-a făcut ţigan pe jucătorul său, francezul Hamidou Keyta.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Nu e o greşeală de arbitraj. E o hoţie fără doar şi poate. Hoţie, nu e prostie. Că de prost, e prost sigur. Acel 11 metri e inventat. Prostia e prostie, se vede, după care faultul pe care îl face marele fotbalist Burcă la Keyta nu e măcar de galben? Mă dezgustă pur şi simplu. (n.r. - despre un posibil henţ în careul Botoşaniului înainte de faultul care a dus la penalti) Dă henţ, de ce nu dai henţ? Tocmai de aceea e prost, că nu a văzut. După aia e hoţ. Întâi e prost, că nu vede, după aia e hoţ. Sunt dezgustat. Să facă Avram cu ăştia fotbal! Clujul fură, încearcă să facă orice... (n.r. - despre duleul Burcă - Keyta) Burcă are piciorul pe tibia ţiganului, pardon, a lui Keyta. (n.r. - CFR) Îi bate cu arbitrul (n.r. - pe FCSB) şi o să fie un tărăboi... Apoi o să fie la Craiova care pe care, care a plătit cel mai bine arbitrul. Nu mai vreau să aud de fotbal măcar o săptămână, să mă calmez", a declartat Iftime, la Digi Sport.

CFR Cluj a învins, marţi, pe teren propriu, cu scorul de 1-0 (1-0), formaţia FC Botoşani, în etapa a IX-a a play-off-ului Ligii I. Clujenii au disputat primul meci, după ce 26 de jucători şi membri ai staff-ului, inclusiv antrenorul Dan Petrescu, au fost testaţi pozitiv cu noul coronavirus, la 18 iulie. În urma acestui rezultat, campioana en titre se menţine în lupta pentru titlu, având un punct mai puţin decât liderul campionatului, CS Universitatea Craiova.

A marcat: Deac '41 (p).

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.