Clubul UTA Arad anunţă că echipa arădeană va disputa la Oradea meciurile de acasă din campionat şi Cupa României, pe perioada de timp necesară lucrărilor de schimbare a gazonului la Arena Francisc Neuman.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Pe stadionul din Oradea nu s-a desfăşurat de foarte mult timp un meci de liga 1, nu există dotările VAR şi omologările necesare, dar beneficiem din toate punctele de vedere, de sprijinul total al Primăriei Oradea şi al cluburilor CSM şi FC Bihor, astfel încât la ora primului meci, toată logistica necesară să fie rezolvată”, a precizat UTA Arad.

Clubul a menţionat că a ales Oradea pentru suporteri, care, având în vedere distanţa acceptabilă, “pot şi vor fi cu siguranţă, alături de echipă, dar si pentru publicul din Bihor fiind buni cunoscatori ai fenomenului”.

“După ultimul joc pe care îl vom găzdui pe teren propriu în acest an, în compania echipei FC Voluntari, vom reveni cu toate detaliile vizând accesul la meciuriile disputate la Oradea, asigurând toţi abonaţii că vom căuta soluţii pentru ca disconfortul cauzat de această situaţie, să fie cel mai mic posibil”, a adăugat UTA Arad.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.