Clubul UTA Arad a anunţat, miercuri, că fotbalistul Rareş Pop şi-a prelungit contractul.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Suntem bucuroşi să anunţăm că - după un an în care a devenit certitudine în tricoul echipei UTA - Rareş Pop s-a legat şi mai strâns de ”Bătrâna Domană” a fotbalului românesc. Puştiul care a intrat rapid în inimile publicului arădean a semnat un nou contract cu UTA, care se întinde până în vara anului 2027”, a precizat gruparea arădeană.

Născut la 14 iunie 1999 şi crescut în Academiile arădene UTA şi Atletico, Rareş Pop a devenit rapid un exemplu mai ales în rândurile tinerilor din Arad, atât datorită reprezentaţiilor entuziasmante din teren, cât şi datorită interesului pe care îl acordă şcolii. A debutat anul trecut în tricoul primei echipe, pe 1 mai, într-un meci cu U Craiova 1948, iar sezonul trecut a semnat patru reuşite pe prima scenă şi a fost autorul a tot atâtor assisturi. De asemenea, e convocat constant la loturile naţionale de juniori, precizează UTA.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.