Internaţionalul uruguayan Diego Godin (161 de selecţii, record naţional) s-a retras duminică, la vârsta de 37 de ani, după ce clubul său, Velez Sarsfield, a pierdut cu 0-1 în faţa lui Huracan, în ultimul meci al sezonului în liga argentiniană.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

În cei 20 de ani de carieră, fostul căpitan al lui Atletico Madrid a avut 627 de meciuri la profesionişti, marcând 38 de goluri şi câştigând 10 titluri, inclusiv două Ligi Europa şi trei Supercupe UEFA.

"Am vrut să iau această decizie în acest fel, fiind sănătos, poate părea surprinzător, dar mă gândeam la asta de ceva vreme", a declarat Godin la televiziunea argentiniană. "Acum am alte priorităţi. Familia mea este în Uruguay şi am devenit recent tată. Vreau să mă odihnesc şi să mă bucur de alte lucruri, lăsând în acelaşi timp o impresie bună pe teren".

Clubul uruguayan Nacional a luat în considerare posibilitatea de a-l semna pe fundaşul central, potrivit Reuters, dar fostul căpitan al Celeste a luat decizia de a renunţa după naşterea fiicei sale luna trecută.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.