Finanţatorul Gigi Becali a anunţat, sâmbătă, după ce FCSB a fost învinsă, cu 2-0, acasă, de CFR Cluj, că antrenorul Nicolae Dică trebuie să-şi dea demisia. Antrenorul FCSB, Nicolae Dică, nu aflase că Gigi Becali i-a cerut demisia după înfrângerea cu CFR Cluj. La interviurile de după meci, el a afirmat că va avea o discuţie cu patronul în această seară. La conferinţa de presă de după meciul cu CFR Cluj, el a spus că nu este normal să fie criticat de Gigi Becali la televizor.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
CITEȘTE ȘI Dică: Mi-a cerut Becali demisia? Nu ştiam, voi discuta cu el
CITEȘTE ȘI Dică: Nu este ok ce a spus patronul şi voi vedea în ce condiţii voi pleca. Am şi eu o familie

"Să stau să fiu batjocură, nu-mi place. Nu a fost diferenţă pe teren, noi am ratat, ei au marcat un gol aiurea. Prima dată noi controlam jocul. După aia, s-a întâmplat că Nedelcu doarme, dormea pe acolo şi a făcut faza aia. După aia, ce să văd? Să văd fundaşi? Adică suntem conduşi şi văd că intră fundaşi pe teren? Stan, iese Moruţan, iese Man, cred că i-a luat cineva minţile lui Dică. Batjocură din partea antrenorului. Trebuie să şi-o dea (n.r. - demisia), normal, dacă vrea. Nu cred (n.r. - că mai rămâne), pentru că asta a întrecut orice măsură, să-l scoţi pe Moruţan şi pe Man şi să-l bagi pe Stan e deja ... Nu ştiu. Dacă eu făceam echipa, înseamnă că am înnebunit eu. Eu nu sunt nebun să-l bag pe Stan şi să-l scot pe Moruţan şi pe Man. Probabil, ce-a zis, <îmi dau demisia, hai să arăt că fac eu ce vreau eu>. A vrut să arate că face  o nebunie şi îşi bate joc de mine, altceva nu cred. Înseamnă că vrut să-şi bată joc de mine, dacă a făcut schimbarea pe care a făcut-o. O să vedem mâine, poimâine", a declarat Becali.

CFR Cluj a învins, sâmbătă, pe Arena Naţională din Bucureşti, cu scorul de 2-0 (1-0), pe FCSB, în ultimul meci al etapei a XXI-a a Ligii I şi ultimul din 2018. Au marcat Deac '29 şi Ioniţă '90+6 (p). Trei jucători, doi de la FCSB şi unul de la CFR Cluj, au fost eliminaţi.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.