Un meci din campionatul japonez a fost amânat după ce doi jucători şi un antrenor au fost testaţi pozitiv cu virusul Sars-CoV-2, o premieră de la reluarea competiţiei, la începutul acestei luni, informează AFP.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Ei sunt de la echipa Nagoya Grampus, iar partida de pe teren propriu cu Sanfrecce Hiroshima era programată, duminică, în etapa a VII-a a J-League.

Această amânare survine după o creştere a numărului de cazuri de coronavirus în Japonia, în special în zonele metropolitane precum Tokyo sau Osaka. În ciuda protocolului strict de sănătate pentru reluarea fotbalului, a baseball-ului şi a sumo-ului, cu un număr limitat de spectatori, fundaşul Kazuya Miyahara a dezvoltat simptome vineri (febră şi dureri de cap) şi a efectuat un test pentru coronavirus, al cărui rezultat a fost pozitiv.

Clubul a testat apoi cei 60 de jucători legitimaţi, antrenori şi oficiali şi au fost detectate alte două cazuri pozitive, un jucător şi un antrenor, care sunt asimptomatici.

J-League trebuie să stabilească o nouă dată pentru întâlnirea amânată şi a menţinut celelalte opt meciuri programate duminică.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.