Atacantul australian al echipei ŢSKA Sofia, Tomi Juric, sosit în Bulgaria în vara anului 2019, a fost testat pozitiv pentru noul coronavirus.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Juric şi italianul Stefano Beltrame erau suspecţi de Covid-19 înaintea meciului pe care ŢSKA Sofia l-a terminat la egalitate, sâmbătă, scor 3-3, cu Levski Sofia, în prima etapă a play-off-ului campionatului bulgar. Cei doi jucători au avut o temperatură de 38 de grade Celsius şi nu au fost convocaţi.

Anunţul testului pozitiv a fost făcut de antrenorul Milos Krunici. În urma acestui caz, toată echipa ŢSKA a fost plasată în carantină la baza de antrenament de la Pancearevo. De asemenea, internaţionalul australian de 28 de ani (41 de selecţii) a fost izolat de joi, de când au apărut suspiciunile de infectare şi supus tratamentului medical.

Săptămâna trecută, antrenorul echipei de tineret a clubului din Sofia a fost şi el testat pozitiv.

ŢSKA Sofia ocupă locul 2 în clasament, cu 51 de puncte, la 14 puncte de Ludogoreţ Razgrad, care şi-a asigurat deja titlul de campioană.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.