Antrenorul FC Dinamo, Dusan Uhrin, a declarat că echipa pe care o pregăteşe a jucat bine în meciul cu UTA, chiar dacă a pierdut cu 0-1.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Sunt foarte trist pentru că am jucat bine, dar nu am marcat goluri, nu am avut noroc. Am dat totul din punct de vdere al efortului, sperăm ca la meciul următor să fie mai bine şi să marcăm. Fără goluri nu poţi câştiga. Trebuie să discut cu jucătorii, pentru că jucăm peste două zile un meci foarte important. Cred că pot schimba lucrurile şi vreau să ajut Dinamo, aceasta este realitatea şi fac totul pentru asta. Nu am niciun sentiment special pentru Gaz Metan Mediaş (n.r. - unde a antrenat), pentru că am fost acolo doar câteva luni. Mă voi concentra în principal asupra echipei mele. Nu ştiu când va reveni Eşanu", a declarat Uhrin, la microfonul televiziunilor care transmit Liga I.

Tehnicianul oaspeţilor, Laszlo Balint, este mulţumit că echipa lui nu a primit gol multe etape.

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

"Mai sunt multe meciuri până la finalul sezonului, multe puncte puse în joc şi e foarte important să abordăm cu maximă responsabilitate următoarea etapă, pentru că avem un meci foarte dificil la nici 72 de ore după acest meci. Important este să găsim soluţiile prin care să readucem echipa la un tonus fizic foarte bun. Avem un lot destul de echilibrat şi vream să continuăm pe această linie, pentru că acaestă constanţă în rezultate ne poate aduce îndeplinirea obiectivului şi să ne batem pentru locurile fruntaşe din play-out. Muncim zilnic să devenim mai buni, băieţii au reacţionat foarte bine după o perioadă grea, a fost acea succesiune de trei eşecuri la rând, am vorbit, au fost eşecuri în faţa pretendentelor al titlu, dar am reacţionat bine şi avem patru meciuri în care am acumulat zece puncte fără gol primit, un detaliu extrem de important şi îmi doresc foarte mult să o ţinem pe această linie", a declarat Balint.

Dinamo a fost învinsă, marţi, pe teren propriu, cu scorul de 1-0 (1-0), de UTA, în etapa a doua a play-out-ului Ligii I.

A marcat: Miculescu '34.

În minutul 35, Tomozei l-a faultat în careu pe Sorescu. Tot Sorescu a executat, dar Balauru a respins balonul în corner.

Clasament: 1. UTA - 25, 2. Astra Giurgiu - 23 de puncte, 3. Chindia Târgovişte - 23, 4. FC Argeş - 21, 5. FC Viitorul - 19, 6. Gaz Metan Mediaş - 18, 7. FC Voluntari - 17, 8. Dinamo - 15, 9. Poli Iaşi - 14, 10. FC Hermannstadt - 13.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.