UEFA a trimis celor 55 de ţări participante la preliminariile Campionatului European ghidul bazelor sportive disponibile pentru echipele participante la Turneul final din iunie 2020, informează FRF.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Bucureştiul figurează în ghidul UEFA cu următoarele recomandări de baze de cantonament:

1. Centrul Naţional de Fotbal Mogoşoaia – cu drept de preemţiune pentru reprezentativa României. Staff-ul echipei noastre naţionale a notificat UEFA că îşi va exercita acest drept;

2. Academia FC Voluntari în tandem cu Hotel Caro;

3. Baza de pregătire a FCSB din Berceni.

Lista enumeră bazele pre-selectate de UEFA în fiecare oraş gazdă. Echipele au libertatea de a-şi alege locuri de cantonament şi din afara recomandărilor UEFA. Astfel, lista oficială a bazelor de pregătire ale participantelor la Turneul final va fi anunţată la începutul anului 2020, după încheierea calificărilor şi exprimarea opţiunilor fiecărei ţări.

Bazele prezentate sunt dedicate cantonamentelor echipelor (cu facilităţi de cazare, antrenament şi recuperare) pentru când se vor stabili într-un oraş gazdă. Într-o etapă ulterioară vor fi prezentate şi recomandări de stadioane de antrenament, pentru echipele care vin să joace un singur meci în oraşul respectiv şi sunt cantonate în alt oraş gazdă. Noile stadioane prevăzute în Bucureşti intră în această a doua categorie.

Arena Naţională este destinată pentru desfăşurarea celor patru meciuri de la Euro-2020, la 14, 18 şi 22 iunie în Grupa C şi pe 29 iunie pentru optimile de finală. Dacă se califică, naţionala României va juca cel puţin două partide la Bucureşti.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.