UEFA a deschis o procedură disciplinară contra Muntenegrului pentru insulte rasiste la meciul cu Anglia, disputat, luni seară, la Podgorica, şi câştigat de englezi cu scorul de 5-1.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Decizia Comisiei de Disciplină a UEFA va fi anunţată la 16 mai.

Mijlocaşul ofensiv al naţionalei Angliei, Callum Hudson-Odoi, a declarat că a fost ţinta insultelor rasiste ale fanilor, luni seară, la meciul Angliei cu Muntenegru, scor 5-1, din preliminariile Euro-2020.

"Nu ar trebui să existe discriminare, noi ar trebui să fim egali şi să ne bucurăm de timpul petrecut împreună. Când auzi acest lucru din partea suporterilor, mi se pare de neacceptat. Sper că UEFA va face ceva în acest sens, pentru că şi eu şi Danny Rose au auzit cum se imitau sunete de maimuţă. Am discutat cu el, este un băiat cu un psihic foarte bun. Nu a fost prea agreabil, dar trebuie să fim puternici din punct de vedere fizic", a declarat Callum Hudson-Odoi.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.