Echipele de baschet masculin U Banca Transilvania Cluj şi CSO Voluntari, respectiv CSM Oradea - BCMU Piteşti vor juca în semifinalele Ligii Naţionale, după ce şi-au învins adversarele în două partide din trei programate în sferturile competiţiei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

U BT Cluj a eliminat pe CSM Galaţi, cu 95-72 şi 92-69, iar CSO Voluntari a dispus de SCM Craiova cu 83-67 în primul meci, respectiv miercuri, cu 78-68.

În semifinale a ajuns şi CSM Oradea, care a învins, tot miercuri, pe SCM Timişoara, cu 87-70. În primul meci, CSM Oradea a câştigat cu 84-74, astfel că are 2-0 la general şi se califică în semifinale.

Surpriza zilei a venit de la Sibiu, unde CSU, o obişnuită a podiumului Ligii Naţionale, a fost eliminată de BCMU Piteşti, care s-a impus cu 77-65, după 91-83 în prima partidă. BCMU Piteşti revine în faza semifinală după 14 ani.

Primul tur din play-off se joacă în sistemul ”cel mai bun din trei meciuri”, astfel că echipa care obţine două victorii se califică în semifinale. Din această fază se va juca în sistemul ”cel mai bun din cinci partide”, în 25 şi 27 mai, 31 mai şi 2 iunie, respectiv 5 iunie.

Primele două meciuri din semifinala U B Cluj - CSO Voluntari se vor juca în 24 şi 26 mai, fiind devansate pentru a face loc în BT Arena partidelor de volei feminin ale naţionalei în Golden League.

Finalele Ligii Naţionale de baschet masculin vor avea loc în luna iunie.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.