Tottenham a fost învinsă, duminică, pe teren propriu, cu scorul de 3-2 (1-2), de echipa Wolverhampton, în etapa a XXVIII-a din Premier League.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Jucătorii antrenaţi de Jose Mourinho au condus la pauză cu 2-1, după golurile marcate de Bergwijn '13 şi Aurier '45. Oaspeţii au marcat o dată în prima repriză, prin Doherty '27, şi de două ori după pauză, prin Jota '57 şi Jimenez '73.

Într-un alt meci, Manchester United a terminat la egalitate scor 1-1 (1-1), cu Everton, în deplasare. Calvert-Lewin '3 a înscris pentru gazde, respectiv Fernandes '31.

Antrenorul formaţiei Everton, Carlo Ancelotti, a fost trimis în tribune, în minutul 90+5, pentru proteste la un gol anulat cu VAR al echipei lui.

În urma acestor rezultate, Tottenham ocupă locul 7, cu 40 de puncte, Wolverhampton este pe locul 6, cu 42 de puncte, Manchester United e pe cinci, tot cu 42 de puncte, iar Everton, pe 11, cu 37 de puncte.

Lider este Liverpool, cu 79 de puncte.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.