Nowich, ultima clasată în Premier League, a terminat la egalitate, scor 2-2 (1-0), partida disputată, sâmbătă, pe teren propriu, cu Tottenham, în etapa a XX-a a campionatului englez de fotbal, prima a returului. Acesta este primul rezulat de egalitate înregistrat de Jose Mourinho de la instalarea lui la conducerea tehnică a formaţiei londoneze, la 20 noiembrie. Anterior acestui meci, Tottenham antrenată de portughez a înregsitrat şase victorii şi trei înfrângeri, în toate competiţiile.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Au marcat Vrancici '18, Aurier '61 (a), respectiv Eriksen '55, Kane '83 (p)

Într-un alt meci, Leicester a învins, în deplasare, cu scorul de 2-1, pe West Ham United. (Fornals '45 / Iheanacho '40, Gray '56). Gray a ratat un penalti, în minutul 12.

Liverpool este pe primul loc, cu 52 de puncte, urmată de Leicester, 42 de puncte, Manchester City, 38 de puncte, Chelsea, 32 de puncte, Tottenham şi Wolverhampton, cu câte 30 de puncte.

Pe locurile retrogradabile se află Aston Villa - locul 18, cu 18 puncte, Watford - locul 19, cu 16 puncte şi Norwich - locul 20, cu 13 puncte.

West Ham United este pe locul 17, ultimul care asigură menţinerea în Premier League, cu 19 puncte.

Sâmbătă, se mai dispută întâlnirea Burnley - Manchester United, de la ora 21.45.

Duminică, au loc partidele următoare:

Arsenal Londra - Chelsea (ora 16.00);

Liverpool - Wolverhampton (ora 18.30);

Manchester City - Sheffield United (ora 20.00).

 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.