Echipa Tottenham, antrenată de Jose Mourinho, a învins, joi, pe teren propriu, cu scorul de 2-1 (0-1), formaţia Brighton&Hove Albion, în primul meci de Boxing Day.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Webster a deschis scorul, în minutul 37, pentru oaspeţi. Jucătorii lui Mourinho au marcat în minutele 53 şi 72, prin Harry Kane, respectiv Dele Alli.

Joi, fundaşul belgian Jan Vertonghen a jucat meciul cu numărul 300 pentru Tottenham, în toate competiţiile: 221 de partide şi opt goluri în Premier League, 24-1, în Liga Campionilor, 32-2, în Liga Europa, 11-1, în Cupa Angliei şi 12-1, în Cupa ligii.

În urma acestui rezultat, Tottenham urcă provizoriu de pe locul 7 pe locul 5, cu 29 de puncte, la trei puncte de Chelsea, de pe locul 4, de Liga Campionilor. Brighton rămâne deocamdată pe locul 13, cu 20 de puncte.

Celelalte meciuri care vor avea loc, joi, în etapa a XIX-a din Premier League sunt următoarele:

De la ora 17.00

Aston Villa - Norwich;

Bournemouth - Arsenal Londra;

Chelsea - Southampton;

Crystal Palace - West Ham United;

Everton - Burnley;

Sheffield United - Watford;

De la ora 19.30

Manchester United - Newcastle;

De la ora 22.00

Leicester - Liverpool.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.