Toshiro Muto, preşedintele Comitetului de Organizare al Jocurilor Olimpice de la Tokyo, a declarat că nu este luată în calcul varianta amânării sau anulării JO, el precizând că există multe “zvonuri iresponsabile” în contextul răspândirii coronavirusului, relatează AFP.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“În ceea ce priveşte coronavirusul… sunt multe zvonuri iresponsabile, dar aş vrea să spun clar că nu luăm în calcul amânarea sau anularea Jocurilor Olimpice. Am vrea să ne coordonăm cu guvernul şi să acţionăm cu calm”, a spus Muto.

Din cauza coronavirusului mai multe evenimente sportive care ar dfi trebuit să aibă loc în China au fost fie anulate fie mutate în alte ţări.

În Japonia nu s-a înregistrat până acum niciun deces cauzat de coronavirus, dar s-au semnalat 28 de cazuri de persoane infectate.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.