Tehnicianul echipei FCSB, Mihai Teja, a declarat, sâmbătă, într-o conferinţă de presă, că Mihai Pintilii, accidentat la meciul cu Sepsi, este apt de joc pentru partida cu CFR Cluj, din etapa a V-a a play-off-ului Ligii I.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Situaţia lui Pintilii este una bună, vom vedea şi astăzi, el va face deplasarea cu noi la Cluj, vom vedea. Deocamdată, nu este 100%, dar, cel târziu mâine dimineaţă, decidem dacă va juca sau nu. El este sănătos din punct de vedere medical. Bălaşa este în afara lotului, este accidentat, Momcilovic la fel, Stan s-a operat de menisc" , a declarat Mihai Teja.

În ceea ce priveşte meciul cu CFR Cluj, Teja nu crede că acesta este decisiv pentru titlu: ”Nu cred că este un meci decisiv. Mai sunt cinci meciuri, toate jocurile din play-off sunt grele. Nu este nimic jucat. Primul meci este cel mai important, după care vom vedea ce se întâmpla. Ne dorim foarte mult să câştigăm. Nu ştiu dacă e un meci decisiv, mai sunt cinci meciuri, mai sunt 15 puncte în joc. O să mergem acolo la victorie, nici nu ne gândim să nu câştigăm”.

FCSB va întâlni CFR Cluj, duminică, în deplasare, de la ora 21.00, în etapa a cincea a play-off-ului Ligii I. Înaintea acestei confruntări, clujenii au 37 de puncte şi FCSB 34.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.