Fundaşul Teddy Mézague a declarat că oficialii FC Dinamo i-au falsificat semnătura la rezilierea contractului, pentru a nu-i plăti despăgubiri, informează walfoot.be.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Actul arată că eu renunţ la toate idemnizaţiile financiare. Mi-au imitat semnătura. Ştiam că sunt probleme în fotbalul românesc. Este pur şi simplu incredibil. Mi-am pus avocaţii să acţioneze în acest dosar, am angajat un expert pentru a dovedi că nu este semnătura mea pe acea reziliere a contractului. Ar trebui să am un răspuns la mijlocul lunii ianuarie. Dar nu ştiu ce se va întâmpla, pentru că există multă corupţie în România. Sunt gata să merg la FIFA pentru a-mi obţine drepturile. Nu este normal ce s-a întâmplat acolo", a declarat jucătorul, pentru La Dernierre Heure.

Fundaşul central francez Teddy Mezague, 28 de ani, ultima oară la Mouscron (Belgia), a semnat, la 12 septembrie, un contract cu FC Dinamo. El şi-a reziliat contractul la 2 noiembrie, când clubul bucureştean anunţa că despărţirea de jucător s-a făcut pe cale amiabilă.

Mezague a jucat patru meciuri la Dinamo, toate în campionat, dar a fost dat afară după ce la formaţia "alb-roşie" a fost numit antrenor principal Mircea Rednic.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.