Jucătoarea ucraineană Elina Svitolina a declarat, marţi, după ce s-a calificat în semifinale la Wimbledon, că războiul a făcut-o mai puternică şi i-a schimbat mentalittea.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Cred că războiul m-a făcut mai puternică. Din punct de vedere mental, nu mai văd situaţiile dificile ca pe un dezastru. Există lucruri mai rele în viaţă. Sunt pur şi simplu mai calmă. Pentru că abia m-am întors, cred, de asemenea, că am o presiune diferită. Vreau să câştig, am această motivaţie uriaşă de a mă întoarce în top. Faptul că am un copil şi războiul m-au făcut o persoană diferită”, a spus Svitolina, potrivit L’Equipe.

“Ştiu că mulţi oameni din Ucraina ne urmăresc. Am primit un număr foarte mare de mesaje după ce am ajuns în optimi. Astăzi nu mi-am verificat încă telefonul, dar cred că vor fi mult mai multe. Mă bucur că pot aduce puţină fericire în vieţile lor”, a menţionat sportiva.

Liderul WTA, Iga Swiatek a fost eliminată, marţi, în sferturile de finală ale turneului de grand slam de la Wimbledon, fiind învinsă de sportiva ucraineană Elina Svitolina (76 WTA).

Svitolina s-a impus cu scorul de 7-5, 6-7 (5), 6-2, în două ore şi 51 de minute.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.