Suporterii-acţionari ai FC Dinamo au anunţat că au strâns şi suma necesară pentru a nu pierde baza sportivă de la Săftica.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"După ce am strâns împreună banii de licenţă, iată că am reuşit să strângem şi banii pentru rata ANAF, pentru a nu pierde baza de antrenament de la Săftica.

Nu era vorba despre o rată de 35.000 de euro, aşa cum a apărut prin presă, ci despre 260.000 lei, adică aproximativ 55.000 de euro.

35.000 de euro era suma care mai lipsea în momentul în care am făcut apelul către suporteri.

A fost din nou o mobilizare extraordinară a câinilor şi am reuşit să strângem 200.000 lei. Au mai rămas de plată 60.000 lei. De aceea e nevoie să strângem bani în continuare.

Ratele acestea sunt de plătit în fiecare lună pe data de 15.

Vânzarea de bilete a mers mai slab de această dată şi asta s-a întâmplat din cauza rezultatelor. Dar mai este un motiv: Hăhăienii şi cârcotaşii au început să bage băţul tot mai mult şi să caute dezbinarea suporterilor.

Cele mai importante lucruri le-am realizat cât timp am rămas uniţi.

Nu există tabere în boardul DDB, aşa cum a încercat presa să insinueze. Toată lumea trage la aceeaşi căruţă.

Am reuşit împreună în ultima lună SĂ STRÂNGEM BANII DE LICENŢĂ şi SĂ SALVĂM SĂFTICA.

Nu boardul a realizat asta, ci noi toţi. A fost greu, dar am reuşit. Doar că DINAMO ÎNCĂ NU E SALVATĂ", se arată pe pagina de Facebook a Peluzei Cătălin Hâldan.

Prin Programul Doar Dinamo Bucureşti, suporterii dinamovişti au strâns bani pentru a achita datoriile clubului, în vederea obţinerii licenţei pentru sezonul 2021/2022 al Ligii I.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.