Tehnicianul echipei Farul, Gheorghe Hagi, a declarat sâmbătă seară, după ce constănţenii au pierdut confruntarea cu Sepsi contând pentru Supercupa României, că formaţia sa mai are mult de muncă şi speră să prindă o zi bună când va înfrunta Sheriff Tiraspol în preliminariile Ligii Campionilor.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Asta e, mergem înainte. Suntem la început de drum. Învăţăm din toate aceste lucruri. Capul sus. Avem mult de muncă, suntem la început de drum şi s-a văzut şi în seara asta că anumite lucruri s-au pierdut. Jucători noi care trebuie să înveţe sistemul... Suntem dezamăgiţi, dar trebuie să avem capul sus. De mâine trebuie să o luăm de la capăt. Avem trei zile la dispoziţie, trebuie să ne refacem şi să încercăm să câştigăm meciul acasă să ne caificăm. Sperăm că vom fi inspiraţi în tot ce facem. Nu e uşor. Obiectivul e să trecem, dar vom vedea. Sperăm să prindem o zi bună şi ca miercuri acasă să jucăm mult mai bine şi să dăm gol”, a spus Hagi la Digi Sport.

Farul Constanţa a pierdut cu 0-1 meciul de sâmbătă cu Sepsi.

Miercuri, 12 iulie, constănţenii vor juca acasă cu Sheriff Tiraspol, de la ora 20.30, în prima manşă a turului 1 preliminar al LC.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.