Echipa Kansas City Chiefs a lui Patrick Mahomes şi Travis Kelce, câştigătoarea Super Bowl de anul trecut, va reveni în marea finală a NFL (liga profesionistă de fotbal american), din 11 februarie, la Las Vegas.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Echipa din Kansas a trecut de Baltimore Ravens, scor 17-10, şi va juca finala contra formaţiei San Francisco 49ers, care s-a impus, scor 34-31, cu Detroit Lions.

Cele două echipei s-au mai întâlnit şi în 2020, când s-a impus gruparea din Kansas.

După ce a câştigat Super Bowl 57 anul trecut, Chiefs are acum şansa de a-şi consolida dinastia prin câştigarea celui de-al treilea titlu NFL în cinci ani şi de a deveni prima campioană doi ani la rând de la New England Patriots, în sezoanele 2003 şi 2004.

Potrivit presei americane, la finala Superbowl este aşteptată şi Taylor Swift, iubita jucătorului Travis Kelce, deşi în acea perioadă ea se va afla în Japonia, unde are programate patru concerte, la Tokyo, în cadrul turneului  «Eras tour».

Taylos Swift şi-a susţinut iubitul şi la meciul de duminică seară, cu Baltimore Ravens.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.