Cluburile din Premier League au efectuat în luna ianuarie transferuri în valoare totală de 180 de milioane de lire sterline (206 milioane de euro), mult mai puţin decât în perioada similară din 2018, când au fost efectuate tranzacţii de 430 de milioane de lire sterline.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Şi suma cheltuită în ultima zi de transferuri, 31 ianuarie, este mai mică în acest an, 50 de milioane de lire sterline (57 de milioane de euro), decât anul trecut, 150 de milioane de lire sterline.

Anul acesta, cel mai scump transfer l-a făcut Chelsea, care l-a achiziţionat pe Christian Pulisic de la Borussia Dortmund, cu 58 de milioane de lire sterline, dar mijlocaşul american va rămâne în Germania până la vară.

Banii cheltuiţi pe transferuri în Premier League, în perioada de iarnă, sunt în scădere pentru prima dată din 2012.

În ultima zi, au foste fectuate 12 transferuri (inclusiv jucătorii împrumutaţi) de către cluburi din prima ligă, între acestea numărându-se şi cel al lui Tudor Băluţă, de la FC Viitorul la Brighton, pentru o sumă nedezvăluită oficial. Băluţă va rămâne la Viitorul până în vară.

"Vedeta" ultimei zile de transfeuri în Premier League a fost mijlocaşul paraguayan Miguel Almiron, care a fost cumpărat de Newcastle United de la Atlanta United, pentru 20 de milioane de lire sterline.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.