Directorul sportiv al FCSB, Mihai Stoica, este de părere că echipa antrenată de Nicolae Dică a pierdut anul trecut titlul deoarece patronul Gigii Becali l-a impus în primul 11 pe Denis Alibec, în detrimentul lui Harlem Gnohere.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Cred că, anul trecut, dacă Gnohere ar fi fost folosit cu regularitate şi alţii ar fi plătit pentru actele de indisciplină, aşa cum ar fi trebuit să plătească, cu scoaterea din formula de start, în primul rând, am fi câştigat campionatul. Gnohere era rezervă în play-off şi marcase 21 de goluri în toate competiţiile. Poate că se supără Gigi dacă vede că spun asta, dar aşa cred eu şi nu am discutat asta cu el, deşi discut foarte des şi avem discuţii foarte lungi. A contat şi faptul că el avea încredere mai mare în fotbalistul Alibec, decât în fotbalistul Gnohere. Se gândea că odată şi odată o să-şi revină. Anul acesta, dacă pierdem titlul, este pentru că am avut atât de muţi jucători accidentaţi", a declarat Stoica, la Digi Sport.

Sezonul trecut, FCSB a pierdut tilul în ultimele etape din play-off, CFR Cluj devenind campioană cu un punct avans.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.