Secretarul general al LPF, Justin Ştefan, a declarat că FC Dinamo şi-a recuperat o parte dintre jucătorii care au fost infectaţi cu noul coronairus şi va fi programată în campionat.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Dinamo a primit, astăzi, un răspuns favorabil de la DSP Ilfov, cel mai probabil meciul cu Voluntari va avea loc duminică şi mâine în cadrul Adunării Generale a LPF vom discuta despre moddificarea calendarului competiţional, astfel încât să putem termina şi play-out-ul pe terenul de joc. Nu am o situaţie în acest moment (n.r. - cu privire la câţi jucători apţi de joc are Dinamo), nu au acuzat lipsa jucătorilor şi într-adevăr au mici probleme pe ceea ce înseamnă pregătirea acestora, ei au stat izolaţi în toată această perioadă, însă au înţeles că trebuie să terminăm competiţia pe teren, sprijină această idee în totalitate, au înţeles că trebuie să respecte relaţia contractuală pe care o avem cu EAD-ul (n.r. - deţinătorul drepturilor TV)", a declarat Ştefan, la Digi Sport.

Meciul Academica Clinceni - Dinamo contează pentru etapa a VIII-a a Ligii I. Dinamo nu a mai jucat niciun meci din 12 iulie. La 16 iulie, au apărut cazuri pozitive de infectare cu noul coronavirus în lotul echipei "alb-roşii", numărul acestora ajungând la 21, dintre care 18 jucători.

Dinamo, penultima în clasament, mai are de jucat şapte meciuri din play-out-ul Ligii I, faţă de numai trei câte mai au majoritatea celorlalte echipe.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.