Jucătorul Nicolae Stanciu a declarat, la FRFTV, că pentru naţionala României este obligatoriu să câştige şase puncte în meciurile cu Malta şi Norvegia, din preliminariile Euro-2020.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Avem două meciuri în deplasare şi ca să păstrăm şanse certe de calificare avem nevoie de şase puncte. Vom munci mult, vom încerca să asimilăm repede ceea ce ne cere şi sperăm ca tactica pe care o va alege în meciul cu Norvegia să fie una bună şi să venim acasă cu cele trei puncte. Din punctul meu de vedere ar fi obligatoriu să luăm şase puncte. Oricum ne aşteaptă un meci greu în Norvegia. Nu am apucat să vprbim despre ei, dar am văzut meciul lor cu Spania. Au jucat de la egal la egal, au o echipă puternică. Clar nu o să subestimăm Norvegia, dar nici nu ne vom considera slabi, chiar dacă nu am avut rezultate foarte mari. Eu cred că suntem o generaţie foarte bună. De fiecare dată am pregătit meciurile foarte bine, am avut o tactică bine pusă la puunct, avem o atitudine corectă", a spus Stanciu.

El a vorbit şi despre situaţia lui la Al Ahli: "Nu am fugit de la echipă, aşa cum s-a scris. Pur şi simplu, după mai multe notificări ale avocatului am decis că e mai bine să plec pe data de 14 mai, când ei aveau ultimul termen de plată. Am plecat, pe 11 am avut meci şi până pe 14 m-am antrenat. Nu am pierdut nimic. Între timp, situaţia s-a rezolvat şi o să mă întorc acolo. Pe mine nu m-a afectat deloc, ştiam că se va rezolva. Nu ştiu dacă viitorul meu este legat de Al Ahli, cert este că sunt jucătorul lor. Nu regret transferul acolo, fotbalistic echipele au în componenţă opt străini, este un nivel destul de ridicat. Din punctul ăsta de vedere nu cred că am făcut un pas în spate aşa cum au spus toţi. În schimb cu viaţa de acolo, cum se trăieşte, îmi este mai greu. Nu m-am acomodat aşa bine, dar uşor-uşor cred că o să înceapă să fie bine, dacă voi continua acolo".

În 7 iunie, la Oslo, prima reprezentativă a României va întâlni Norvegia, iar la 10 iunie va juca împotriva Maltei, în deplasare, în preliminariile Euro-2020.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.