Stadionul clubului englez Tottenham Hotspur a fost vandalizat luni seara, iar o persoană a fost arestată pentru incident, a anunţat clubul londonez.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Stadionul inaugurat în 2019 şi care a costat 1,2 miliarde de lire sterline, a suferit deteriorări semnificative, pagubele fiind estimate la câteva sute de mii de euro. Vizată a fost incinta stadionului, cel mai mult având de suferit gazonul arenei. O persoană a fost arestată în urma incidentului. „Putem confirma că o persoană a fost arestată pentru prejudiciu penal în urma unui incident petrecut luni seară”, a scris clubul într-un comunicat de presă retransmis de presa engleză. Nu există indicii că acest incident ar fi legat de antisemitism şi de conflictul palestiniano-israelian. Această precizare este făcută din moment ce Tottenham este legat de comunitatea evreiască din Londra.

Următorul meci organizat pe stadionul Tottenham va fi în ziua de 23 octombrie, între Tottenham şi Fulham.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.