Guvernul britanic a interzis orice formă de sport profesionist, chiar şi fără spectatatori, cel puţin până la 1 iunie, informează BBC.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Guvernul a publicat, luni, un document de 50 de pagini care detaliază modul în care Anglia va începe să relaxeze restricţiile impuse din cauza pandemiei de coronavirus.

Etapa a doua a acestui plan - care nu va înceape înainte de 1 iunie - include "desfăşurarea evenimentelor culturale şi sportive cu porţile închise pentru difuzare, pentru a evita riscul contactului social pe scară largă".

Documentul afirmă că redeschiderea locurilor care atrag mulţimi mari de persoane, cum ar fi terenurile de sport, "poate fi posibilă pe deplin doar semnificativ mai târziu, în funcţie de reducerea numărului de infecţii".

Cluburile din Premier League se întâlnesc, luni, pentru a continua discuţiile cu privire la Proiectul Restart.
 
Campionatul de fotbal a fost suspendat începând cu 13 martie, din cauza pandemiei de coronavirus, dar s-ar putea relua în iunie. Din prima ligă engleză mai sunt de jucat 92 de meciuri.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.